Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lettél vénlány?
Mi a történetedet?
Túlságosan válogattál, vagy tényleg nem kellettél a pasiknak? Mi volt a probléma? Mára beletörődtél hogy egyedül maradtál?
F/32
12: te az első vagy? Na látod hogy válogatsz te is ezerrel. Amúgy sose bántalmaztam még nőt, verbálisan se jellemző. Fizikailag főleg nem.
Szépen kiderül hogy kurvára válogatsz ám te is.
15: Ez tele van valótlanságokkal, jó pár munkahelyem volt már életemben. Meg jó pár állításod nem igaz még rólam.
S felépülő alkesz vagyok, ezt felfogod? Érted mi a különbség egy absztinens meg egy részegeskedő alkesz között? Ugye érted?
Majdnem 8 hónapja egy kortyot se ittam. Ez nem próbálgatás, hanem absztinencia. S komolyan is gondolom a nem ivást.
S egyáltalán nem mindegy egy alkoholista absztinens e vagy aktívan iszik...
Ja és amúgy az átlagra egyáltalán nem jellemző hogy sose isznak alkoholt. De ezzel nincs is baj.
Úgyhogy nekem ne gyere a mesével az életében 2 liter bort összesen megivó nőkről.
Ez az érted, ugye érted? pont az az alkoholista kocsmastílus, ami a szóbeli agresszió. Mit nézel?! Heee?! Mit nézel, valami bajod van velem, he?! Na pont ezt hozod máris.
Másrészt meg egyesnek igaza van. Rengeteg esetben úgy írnak itt az oldalon a nem topmodell nőkről, mintha mindenféle szenny lelkületű véglénnyel be kéne érnie, csak mert nem 20 éves, nem 50 kiló, esetleg nincs babaarca.
Óriási tévedésben vagytok, egy nő értékét nem egyedül a kora vagy a külseje adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!