Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy kollégám, azt hiszem, nagyon is, mit tegyek?
Egyébként ma nem volt a másik nő dolgozni, és tök közömbösnek éreztem magam iránta, mármint a pasi iránt. Teljesen közömbös volt a kommunikációnk is. Ha viszont eszembe jut, hogy viszonyul a másik nőhöz, fájdalmat okoz a féltékenység. Ez miért lehet?
Tudom, hogy nem fognak összejönni, tehát az sem lehet tudat alatt, hogy nem akarom, hogy ők együtt legyenek.
"Ha viszont eszembe jut, hogy viszonyul a másik nőhöz, fájdalmat okoz a féltékenység."
Az egód játékára kell tippeljek. Zavarja ösztönösen is az önbecsülésed, hogy őt jobban kedveli, vagy jobban bejön neki mint te. Esetleg a korábbi szívügyek is kihatnak még javában, mert azért nem olyan egyszerű érzelmileg elengedni embereket és helyzeteket, a fej nem mindig tudja irányítani ezt, főleg nem egyik napról a másikra.
"most nem vagyok kész a pár kapcsolatra."
Szerintem pedig igen. Épp hogy keresel reális tárgyat a vágyaidnak.
Ha ő nem, majd más. Aki kezdeményez és érdekel. Járj nyitott szemmel és szívvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!