Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon megtetszett egy kollégá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megtetszett egy kollégám, azt hiszem, nagyon is, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Neki ugyanis egyértelműen nem én tetszem. Nagyon jó kapcsolatban van egy családos, csinos kolléganővel. Nem tudom, kavarnak-e, szerintem csak plátói szinten. Azaz nagyon vonzódnak egymáshoz. Velem csak szimpatizál. Nem keveredtem még ilyen hülye helyzetbe, nem is vagyok fiatal. Semmit nem szeretnék, csak kijönni érzelmileg ebből az egészből. Minden nap látom, a felém irányuló figyelme, ami józan ésszel végiggondolva csak szimpátia, mindig reményt kelt bennem. De nem akarom. És látom, hogy igazán a másikhoz vonzódik. Hogy tudnám újra csak egyszerű kollégának látni? Annyira szeretném, ha a szívem bekussolna. Ki volt már ilyen helyzetben? Hogy múlt el? Szeretném vissza a nyugodt életemet😩 Én nem vagyok ilyen!
2023. nov. 9. 20:10
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Egyébként ma nem volt a másik nő dolgozni, és tök közömbösnek éreztem magam iránta, mármint a pasi iránt. Teljesen közömbös volt a kommunikációnk is. Ha viszont eszembe jut, hogy viszonyul a másik nőhöz, fájdalmat okoz a féltékenység. Ez miért lehet?

Tudom, hogy nem fognak összejönni, tehát az sem lehet tudat alatt, hogy nem akarom, hogy ők együtt legyenek.

2023. nov. 10. 23:00
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ha viszont eszembe jut, hogy viszonyul a másik nőhöz, fájdalmat okoz a féltékenység."

Az egód játékára kell tippeljek. Zavarja ösztönösen is az önbecsülésed, hogy őt jobban kedveli, vagy jobban bejön neki mint te. Esetleg a korábbi szívügyek is kihatnak még javában, mert azért nem olyan egyszerű érzelmileg elengedni embereket és helyzeteket, a fej nem mindig tudja irányítani ezt, főleg nem egyik napról a másikra.

2023. nov. 10. 23:19
 23/25 anonim ***** válasza:
65%
Mondj fel.
2023. nov. 17. 18:04
 24/25 anonim ***** válasza:

"most nem vagyok kész a pár kapcsolatra."

Szerintem pedig igen. Épp hogy keresel reális tárgyat a vágyaidnak.

Ha ő nem, majd más. Aki kezdeményez és érdekel. Járj nyitott szemmel és szívvel.

2023. nov. 17. 19:13
 25/25 anonim ***** válasza:
En azt javaslom ha munkahely akkor hagyd békén. Mert később a munkád fogja bánni
2023. nov. 18. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!