Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon megtetszett egy kollégá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megtetszett egy kollégám, azt hiszem, nagyon is, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Neki ugyanis egyértelműen nem én tetszem. Nagyon jó kapcsolatban van egy családos, csinos kolléganővel. Nem tudom, kavarnak-e, szerintem csak plátói szinten. Azaz nagyon vonzódnak egymáshoz. Velem csak szimpatizál. Nem keveredtem még ilyen hülye helyzetbe, nem is vagyok fiatal. Semmit nem szeretnék, csak kijönni érzelmileg ebből az egészből. Minden nap látom, a felém irányuló figyelme, ami józan ésszel végiggondolva csak szimpátia, mindig reményt kelt bennem. De nem akarom. És látom, hogy igazán a másikhoz vonzódik. Hogy tudnám újra csak egyszerű kollégának látni? Annyira szeretném, ha a szívem bekussolna. Ki volt már ilyen helyzetben? Hogy múlt el? Szeretném vissza a nyugodt életemet😩 Én nem vagyok ilyen!
2023. nov. 9. 20:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyenem. Elkezdtem hónapokig tudatosan kerülni, amikor rá gondoltam gyorsan elhessegettem a gondolatot, kizárólag munkával kapcsolatban beszéltünk, esetleg 1-2 udvarias mondat. Ismerkedtem másokkal, szabadidőmben hobbimmal foglalkoztam, amit szeretek és 2 hónap múlva már nem okozott problémát.
2023. nov. 9. 21:39
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Rövid az élet. Valld be neki, hogy bejön, de látod hogy nem kölcsönös ezért most szeretnél távolságot tartani.
2023. nov. 9. 21:40
 13/25 anonim ***** válasza:

Mi a munkátok? A munka maga nem köt le? Lehet az a probléma forrása, hogy unjátok a feladatot? Kicsit ilyen pótcselekvésnek tűnik, hogy neki is meg neked is van valakivel ilyen elérhetetlen vonzalma. Meg még a kolléga aki szerinted kölcsönösen vonzódik a nőhöz.

Mikor alakult ki ez nálad? Amint megismerted? Vagy később?

2023. nov. 9. 21:56
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Az a legrosszabb, hogy nem teljesen közömbös irántam, ezért mindig van egy hátsó gondolatom, hogy mi van ha...

De nincs, ha...

A másik csaj egyértelműen, határozottan sokkal több a számára, vele beszél a legtöbbet, vele csetel, ha gondja van, hozzá fordul. Vonzódik hozzá látványosan.

De emberileg én is szimpatikus vagyok neki, amit olykor félreértelmezek. Nagyon reménykedem abban, hogy ha hónapok múlva visszaolvasom ezt a kérdésem, már azt se tudom, hogyan juthattam idáig.

2023. nov. 9. 21:57
 15/25 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, ő meg férfi. Ők sokat vannak együtt, mert együtt dolgoznak, én kevesebbet, de van a napnak pár órája, amit együtt töltünk,egy légtérben. Szerintem azt nem tudja, hogy nekem bejön, legalábbis nem lehet biztos benne, ha sejti is.
2023. nov. 9. 22:01
 16/25 A kérdező kommentje:
Ja, jóval később alakult ki a vonzódásom felé, mint ahogy megismertem, olyan 9-10 hónapra rá.
2023. nov. 9. 22:03
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem próbálkozol? A másik csajjal úgyse lesznek együtt. Meg lehet, hogy csak te látod bele, hogy vonzódnak egymáshoz.
2023. nov. 9. 22:32
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg vonzódnak. Ma is indult a csaj, ő meg már pattant is fel a székről, és ment vele. Ha nem is együtt mentek haza, legalább addig vele legyen. Ha hozzám vonzódna, ott maradt volna.
2023. nov. 9. 22:43
 19/25 anonim ***** válasza:
75%
Próbálkozz be, mit veszíthetsz? ha elutasít ezerszer könnyebben tudod majd elfelejteni.
2023. nov. 10. 10:55
 20/25 anonim ***** válasza:

Oké,érzi az ember,ha reménytelen a dolog,de legalább azt könnyű megemészteni.

Viszont ez a bizonytalanság tök rossz.Az ember még a szimpla kedvesség mögé is jeleket lát.

Nem javaslom,hogy add ki magad,azzal könnyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz.Ugyanakkor elhívhatod olyan helyre és úgy,hogy ne legyen túl rámenős,ahogy fentebb is írták.

2023. nov. 10. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!