Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy kollégám, azt hiszem, nagyon is,
mit tegyek?
Figyelt kérdés
Neki ugyanis egyértelműen nem én tetszem. Nagyon jó kapcsolatban van egy családos, csinos kolléganővel. Nem tudom, kavarnak-e, szerintem csak plátói szinten. Azaz nagyon vonzódnak egymáshoz. Velem csak szimpatizál. Nem keveredtem még ilyen hülye helyzetbe, nem is vagyok fiatal. Semmit nem szeretnék, csak kijönni érzelmileg ebből az egészből. Minden nap látom, a felém irányuló figyelme, ami józan ésszel végiggondolva csak szimpátia, mindig reményt kelt bennem. De nem akarom. És látom, hogy igazán a másikhoz vonzódik. Hogy tudnám újra csak egyszerű kollégának látni? Annyira szeretném, ha a szívem bekussolna. Ki volt már ilyen helyzetben? Hogy múlt el? Szeretném vissza a nyugodt életemet😩 Én nem vagyok ilyen!
Hány éves is vagy valójában? Ha még nem vagy 40 éves, akár el is mehetsz apácának! (Akkor talán nem érnek ilyen kísértések...)
Bár már előfordult a világtörténelemben olyan, hogy apáca- és papjelölt szerettek egymásba és alapítottak családot.
(Ismertem ilyen papjelöltet. Apuka lett, két gyermekkel, felesége apácajelölt volt.) Az apuka fiatalon halt meg - 46 évesen, tavaly. Ezután tudtam meg a történetet egy bennfenntestől.
2023. nov. 9. 20:15
2/25 A kérdező kommentje:
Kedvesem, írjál regényt, jó lesz. De ennek az agymenésnek mi köze a kérdésemhez?
2023. nov. 9. 20:18
3/25 anonim válasza:
Nyugodt életet szeretnél. Az apácák nem szoktak szerelmesek lenni (legfeljebb Krisztusba, a teremtőjükbe.)
De az más. Ha szeretnél tovább szenvedni, akkor maradhatsz így.
A Te történetedben Kérdező a férfi körül egy másik nő is van. El kellene felejtened ezt a személyt.
2023. nov. 9. 20:32
4/25 anonim válasza:
Hát ezzel nem igazán tudsz mit kezdeni, amíg naponta együtt dolgoztok egy légtérben. HA nem foglalt és te sem, azért valamit finoman kezdeményezhetsz, amiből ki tudsz táncolni. Pl. közös ebéd a menzán vagy hívd el egy programra, amire többen mentek - mint barátot. Ha nem kap az alkalmon, nem vevő rád, és nagyon tarthatatlan a helyzet, munkahelyváltás és/vagy magány ellen aktívabb társkeresés. Hisz lehet azért képzelsz csak bele mindenfélét, mert nincs más értékelhető hímnemű a közeledben.
2023. nov. 9. 20:32
5/25 A kérdező kommentje:
Nem vevő rám, szerintem csak emberileg vagyok szimpatikus neki. Az utolsó gondolatod telitalálat. Csak az a baj, hogy most nem vagyok kész a pár kapcsolatra. Nagyon alacsonyan van az önértékelésem. Előbb rendbe kell hoznom magam. Nem szeretnék munkahelyet váltani emiatt. Csak annyira rossz látni, a nő is, ő is közvetlen kollégák.
2023. nov. 9. 20:38
6/25 anonim válasza:
Figyeld titokban, hamar kiábrándulsz majd, amikor látod, ahogy titokban fikázik vagy ilyesmi.
2023. nov. 9. 20:38
7/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, de édes vagy, ezen most felnevettem!
2023. nov. 9. 20:39
8/25 anonim válasza:
Mármint milyen nem vagy? Soha nem tetszett meg még férfi?🤔
Á, nem éld bele magad, nem fog fikázni. Én 10 évig vártam, hogy a nagy Ő-ről kiderüljön, hogy egy kretén.(Nem derült ki.)
2023. nov. 9. 21:06
9/25 anonim válasza:
Én kakilás közben képzelném el, ahogy erőlködik :)
2023. nov. 9. 21:12
10/25 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy próbálok túllenni rajta, hogy ignorálom őt, nem nézek rá, nem beszélek vele, csak ha kérdez. De ekkor meg nem tudja, hogy mi bajom, és több figyelmet kapok tőle, ami még rosszabb. Mit lehetne tenni? Igen, ha lenne más, értékelhető a közelemben, könnyen megoldódna a helyzet. De nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!