Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, ha megtetszett az egyik kollégám, de nem
jöhetek össze vele?
Figyelt kérdés
Tetszik az egyik kollégám, szerencsére csak ritkán találkozunk, de ha találkozunk vagy meglátom, egyből kiver a víz, gyorsabban ver a szivem, tiszta vörös vagyok. Alig bírok vele beszélni, pedig össze kéne dolgoznunk. Nagyon kellemetlen, mert van párja, és kicsit felülválasztásnak is gondolom, tudom hogy nem jönnék össze vele. Ráadásul most én is megismertem valakit, és nem tartom korrektnek hogy így reagálok a kollégámra. Mit csináljak hogy ne tetszeni?
2019. aug. 21. 20:18
1/10 anonim válasza:
semmit,hajts rá.
2019. aug. 21. 20:25
2/10 anonim válasza:
Koncentrálj a frissen megismertre.
2019. aug. 21. 20:31
3/10 anonim válasza:
Nagyon furcsának találhatod a válaszom, de nekem a következő segített: Tetszett nagyon egy pasi az új munka helyemen. Nem nagyon beszéltünk, mert másik területen dolgozik, mint én. Naponta ha pár percre látom csak,de az első pillanattól fogva tetszett. Buktavári volt, mert megtudtam hogy van felesége. Így a következőt tettem. Elkezdtem egész nap stalkolni a facebookon meg az instagramon. Nagyon durván fantizálgattam róla. Majd elkezdtem felfogni a tényt hogy belezugtam. És mire teljesen elfogadtam azt a tényt, hogy tetszik nekem,és pironkodás nélkül még magamnak is ki mertem mondani, már nem is volt olyan nagy szám.
Pár hónappal később az egyik kollégánőm elkotyogta, hogy összejárnak ezzel a pasival, és totál hidegen hagyott. Ha egyedül vagy valahol, kiabáld bele a a levegőbe hogy Szeretlek Pista! (vagy ahogy hivják csórit) és addig ismételgesd, mig már magadnak se lesz ciki.
2019. aug. 21. 20:34
4/10 anonim válasza:
Jogos, koncentrálj a frissen megismertre.Az viszont nem korrektség kérdése,hogy a kollégád ennyire bejön Neked.Mindenkinek tudnia kell meghozni egy olyan döntést ahol az ész felülírja az érzést.
2019. aug. 21. 20:37
5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ez mennyire dönthető el. Néha már úgy gondolom, hogy csak azért vagyok odáig érte annyira, hogyha szakítás lesz a vége valaminek ne fájjon nagyon. Én is durván fantáziálok róla, meg tudom hogy nem passzolnánk ésszel, és soha rám se nézne párkapcsolati szempontból, de van vmi kémia a részemről. Nagyon kellemetlen a többi kollégám előtt is hogy felcsillan a szemem ha szóba kerül, nagyon nem jó így.
2019. aug. 21. 20:45
6/10 A kérdező kommentje:
Mindig voltak plátói szerelmem, de ez már túlzás
2019. aug. 21. 20:58
7/10 anonim válasza:
Ennek egy része megtörtént velem is, de az Ő számára nem voltam elég fontos. Döntened kell!
Próbáld megismerni őket úgy, hogy senkit ne bánts meg vele.
2019. aug. 21. 21:21
8/10 anonim válasza:
Ismerd meg mindkettőt.Miért olyan nagy baj, hogy tetszik?Az én munkahelyen sokan alkotnak egy párt,sőt házasok. Úgy dönts ahogy neked jó. Sose lehet tudni. Nő vagy férfi vagy?
2019. aug. 21. 21:24
9/10 A kérdező kommentje:
Azért baj hogy tetszik, mert régóta van barátnője. Lassan már eljegyzés lesz, látszik hogy nagyon szereti a csajt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!