Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy takarítónőt, aki megtetszett az egyik bevásárlóközpontban?
szóval a helyzet adott, nagyon megtetszett, de folyton mozgásban van
várjam meg amíg a férfi mosdóba megy és ott szólítsam le hogy "nagyon tetszel, randizni szeretnék veled?"
amúgy olyan 30 körül lehet, talán kicsit több.
nagyon szexi, olyan nőies és az tűnt fel mikor látom hogy mindig jó kedélyű, mosolygós.
F/28
A férfi wcben elég furcsán venné ki magát nem? :)
Menj oda hozzá
De már a megszólítás is körülményes...ő felmos meg minden, menjek oda hogy szia?
Teljesen más mint egy bárban odamenni egy nőhöz, ahol számítanak is ilyesmire.
"De már a megszólítás is körülményes...ő felmos meg minden, menjek oda hogy szia?"
Jobb híján... adj neki egy cetlit a számoddal, hogy szimpatikusnak tűnik, és hívjon fel, ha meghívhatod egy kávéra valamikor. Jobb ötletem nincs.
Neked már annyi troll kérdésed volt, hogy értelmesen válaszolni kidobott idő.
Cetli: nah az a lúzerseg utáni első lépcső. Exeimmel beszéltünk erről, mivel sok cetli, személyesen átadott levelet, és nevjegykartyat kaptak. Egyet se hívtak fel, vagy kerestek meg Facebookon.
Indok: Ha a pasi fel tőlem, hogy pár percet beszlgessunk, akkor mit varhatnek el tőle a későbbiekben.
Agnyeszka: mint mindig 50% ban igazat adok. Viszont ez egy speciális helyzet, bár úgy gondolom,hogy kamu a kérdés. Szóval, szerintem vannak olyan szakmák amikre az ember büszke, társadalmilag elismerő, ahogy te is írtad, viszont nem hiszem, hogy a lány büszke arra, hogy “csak” takarító. Így szerintem pont, hogy ha ez lenne az alap téma, akkor rosszul érezné magát, ha erről kellene beszélnie. Lehet, vannak kivételek, de én meg nem találkoztam olyan fiatal lánnyal, aki büszke lenne ra, hogy takarító és jól dolgozik. Igen, ez is egy munka, ettől nem lesz se jobb se rosszabb mintha ügyvéd lenne például.
Bármikor szólítok meg éppen dolgozó lányt, nagyon ritkán beszélünk a munkáról. Nyilván elsütnek egy viccet, hogy fizetés emelést kellene kérdned, mert nagyon szépen dolgozol, de kb ennyi. S mivel dolgozik ezért az egész megszólitás flortolessel s telefon/Facebookal együtt, lenne max 2 perc. O dolgozik. Ezt tiszteletben tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!