Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már itt úgy valaki, hogy megtetszett egy férfi/nő képcsere után?
Mi alapján tűnt szimpatikusnak elsőre? Miért írtál rá? Lett belőle valami, vagy csak pár levélváltás?
Kinek milyen "majdnem" szerelmi történetei vannak?
Ha nem lett semmi, sajnáltad hogy úgy alakult?
Ez most milyen kérdés már megint?
Szerinted hány ilyen volt és van?
Millió
Bizalmatlan vagyok, ezért meggondolnám,hogy ismerkedek-e itt valakivel. Anonimként perszer más írogatni, de képcsere és ismerkedés már más.
Nem vagyok ellene, bár nem társkereső, esély itt is van bárkinek arra,hogy megtalálja az igazit. Bár ha visszanézed volt már ilyen kérdés, és a válaszok nem ezt igazolták.
Még régen, amikor más volt az oldal hangulata. Nem arról szólt az egész, hogy a férfiak/nők mennyire lúzerek/gonoszak. Amikor írtál valakinek normális hangnemben, kaptál rá választ.
Ilyen már nincs, átment kollektív gyűlölködésbe és bizalmatlanságba.
Egy fiúval volt eddig ilyen, hogy tényleg megtetszett, és állítása szerint én is neki.
Képcsere után is volt, hogy hajnalig beszélgettünk.
Azóta sem tudom őt elfelejteni, pedig sosem találkoztunk.
Már egy ideje nem beszélünk, mert párom van, és ő többet akart szingliként.
Néha rámtör az érzés, hogy hiányzik, sajnálom, hogy barátok sem lehettünk.
N
#6os vagyok
Azóta kibékültünk! És beszélgetünk, barátokként :)
Igen, kettő is. Az egyikkel volt szex, a másikkal nem.
Sajnáltam, de mivel én sem gondoltam ezeket komolyan, utólag örülök, hogy vége mindkettőnek. Ők írtak rám, én nem akartam ismerkedni. Aki jobban megviselt, ő egyáltalán nem képpel fogott meg. Hónapokig leveleztünk, mire egyáltalán kaptam tőle képet. Vele iszonyat jókat lehetett veszekedni. Olyan szenvedélyt hozott ki belőlem, amire nem sok ember képes. Hogy a valóságban milyen lett volna, nem tudom. Valószínűleg csak egy illúzió volt, amibe belemenekültünk életünk egy mélypontján. Ő unatkozott, nekem szerelmi bánatom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!