Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már itt úgy valaki, hogy megtetszett egy férfi/nő képcsere után?
Mi alapján tűnt szimpatikusnak elsőre? Miért írtál rá? Lett belőle valami, vagy csak pár levélváltás?
Kinek milyen "majdnem" szerelmi történetei vannak?
Ha nem lett semmi, sajnáltad hogy úgy alakult?
Jól lehetett itt beszélgetni régen...,képet azért nem cseréltem mert házas vagyok és a páromra nézve tiszteletlennek éreztem.
De ha lelki társra találtam volna akkor biztosan máshogy alakul,sokan úgy gondolják aki házasként ismerkedik az hűtlen is.-Pedig nem. /N.
Ahányszor valakinek azt mertem írni, hogy jól néz ki (mert mondjuk tényleg nem nézett ki rosszul), következő kérdés az volt, hogy akkor dugok-e vele... utána megkaptam, hogy hazudok, mert ha komolyan gondolnám, hogy jól néz ki, akkor dugnék vele. Hogy a kérdés témájánál maradjunk...
De kaptam olyan szitkozódást, mocskolódást privátban, aminek köze nem volt az éppen leírt válaszomhoz, amire jött a levél.
Vagy elég elolvasni a kérdéseket, mellé azt, hogy hányszor érkezik VALÓBAN A KONKRÉT KÉRDÉSRE irányuló válasz. Hányan kötnek bele mások válaszába (hmmm...)
Nem az én tökéletességemről van szó, sehol nem írtam ilyet. Csak leírtam az évek alatt gyűjtött tapasztalatom.
Igen, egyikkel jártunk is fél évig, de békében elváltunk.
Másikkal egyszer-kétszer találkoztunk.
25/N
De, kérdező, ijesztő. Én pár levélváltás után nem mennék bele a személyes találkozóba.
Itt pár levél, aztán képcsere ha a levelek alapján szimpatikus, telefonbeszélgetés/ek, és úgy a találkozó. Nappal, nyilvános helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!