Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a páromat hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat hirtelen felindulásból, mert mindíg mindenen miatt balhézott, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

26 ff vagyok

Azt mondta, hogy nem jól szexelek ez idegesített fel annyira,hogy megcsaltam !

2023. nov. 5. 19:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
87%

De baszki, kihagyod a fél történetet és még neked áll feljebb, hogy miért nem kapsz normális választ. Leírták többen: a megcsalás undorító és nincs rá mentség, ha akkor nagyfiú voltál, mikor félre kellett dugni, legyél most is, mikor be kéne vallani. Jaa, hogy az már nem megy? Hát márpedig, ha mindketten félredugtatok, akkor bizony megérdemlitek egymást. Minek írsz ki egyébként kérdést, ha utána nem vagy hajlandó elfogadni a válaszokat és besértődsz? Arról meg nem mi tehetünk, hogy ezt a másfél pipás jó madarat ideette a fene és mindenkivel kötekszik, aki nem az ő nézeteit vallja.

A személyeskedéssel pedig nem fogsz célba érni, maximum magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. Igazad van, párom nincs is, csak férjem, aki éppen Juve meccset néz :D Mivel engem nem különösebben érdekel most a meccs, így felnéztem ide, én kérek elnézést. Nem tudtam h aki GYK-zik annak biztos nincs párja. Bár az vicces, mivel te is itt vagy, akinek meg elvileg van..:D

2023. nov. 5. 22:14
 32/35 anonim ***** válasza:

Kerdezo, ahhoz, hogy egy temarol dontest lehessen hozni, latni kell a teljes kepet. Ket szobol nem lehet mindent megtudni, ezert kell mindenre kiterni, vagy legalabbis minel reszletesebben.

Masik, ne ugasd mar le azokat, akik idot szannak a problemaid megvalaszolasara, es segiteni probalnanak.

2023. nov. 5. 22:19
 33/35 A kérdező kommentje:

36.

Hát már ne is haragudj, de ha a párkapcsolat témában nézelődsz, nem annyira hihető hogy van párod!

Ahogy te is irtad, Én is írhatom:

KAMU

Egyébként az agresszív írási stílusod alapján nem tűnsz nőnek.

2023. nov. 5. 22:19
 34/35 anonim ***** válasza:

Azta micsoda logikád van basszus, ezt talán még egy alsós is megirigyelné. Végül is azok az emberek, akiknek van párjuk, nem élnek párkapcsolatban, tehát minek is jönnének a Felnőtt párkapcsolatok témakörbe.. :D Hisz ugyebár semmi közük hozzá meg nyilván tapasztalatuk sincs, amivel másoknak tudnának segíteni esetleg, tök jogos. :D Ilyen hülyeséget se hallottam még.

Többek között pont azért, mert már évek óta házasságban élek sokszor tudtam hasznos tanácsokat adni olyanok normális embereknek, akiknek valamiféle problémájuk volt. Plusz néha jó időtöltés itt olvasgatni sok más topic mellett, úgyhogy legközelebb talán ne vonj le messzemenő következtetéseket nulla információval.

Agresszívnak meg aztán végképp nem vagyok agresszív, sőt! Meglehetősen nyugodt és higgadt ember vagyok, de nem különösebben hat meg, hogy egy vadidegen mit gondol rólam ismeretlenül. 🤷‍♀️

2023. nov. 5. 22:34
 35/35 anonim ***** válasza:
88%

#31 Köszi, hogy kiáltál érte, értünk. (#1)

Akármilyen meglepő egyeseknek, igen, férfiként is elítélem a megcsalás minden formáját. Undorító, gerinctelen dolog.

2023. nov. 5. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!