Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a páromat hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat hirtelen felindulásból, mert mindíg mindenen miatt balhézott, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

26 ff vagyok

Azt mondta, hogy nem jól szexelek ez idegesített fel annyira,hogy megcsaltam !

2023. nov. 5. 19:25
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:

1.

Nem volt kicsi!

2023. nov. 5. 19:30
 2/35 anonim ***** válasza:
9%
Nem kell neki elmondani. Ha rájön, mindegy, mert úgyis borul a bili, ha meg nem, akkor nem is történt meg.
2023. nov. 5. 19:39
 3/35 anonim ***** válasza:
93%
És felnőtt emberként tényleg az a megoldás, hogy egy vita után rohansz másba dugdosni a farkad? Ez igen, valóban érett felnőtt emberhez méltó viselkedés... Ja, mégsem. Ahelyett, hogy megbeszéltétek volna, te inkább pedig besértődtél és gerinctelen módon elárultad. Ha akkor nagy legény voltál, legyél most is, mikor vállalni kell a tetteid következményeit.
2023. nov. 5. 19:47
 4/35 anonim ***** válasza:
91%
Ez csak ürügy volt, meg fogod te még csalni többször is, ha együtt maradtok.
2023. nov. 5. 19:47
 5/35 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk, ha a barátnőm arról vitázna, hogy nem jól szexelek, akkor az engem is nagyon rosszul érintene. Nem dugnék félre, de elgondolkodnék a szakításon.
2023. nov. 5. 19:57
 6/35 anonim ***** válasza:
83%
Ennel tobbet nem mondott? Mi nem jo? A tempod, a technikad, az elojatek nem megfelelo neki? Mondjuk mindegy, ennek ugyis vege van.
2023. nov. 5. 20:05
 7/35 anonim ***** válasza:
77%
#6 Férfi vagyok.. #1
2023. nov. 5. 20:06
 8/35 anonim ***** válasza:
92%

Nem elfogultságról van szó, hanem arról, hogy nemtől függetlenül a megcsalás undorító és aki megcsalja a másikat az egy gerinctelen, gyáva alak. Tök mindegy, hogy férfiról vagy nőről beszélünk.

Ha meg egy nő elmondja, h nem jó a szex veled, akkor nem a sértődött kisfiút kell játszani meg még neked áll feljebb, hanem talán el kéne gondolkodni rajta, megbeszélni és változtatni. Vagy az rendben van, ha egy nőnek nem a jó a szex és problémázunk, ha szólni mer, sőt még mi sértődünk meg és rohanunk félrekefélni? Bravó, micsoda férfias viselkedés.

2023. nov. 5. 20:07
 9/35 anonim ***** válasza:
89%
A probléma megoldódott? Mostmár jól szexelsz, hogy mást is sikeresen meghúztál?
2023. nov. 5. 20:09
 10/35 anonim ***** válasza:
91%

Jaja, mert ha egy férfi nem pártolja és elítéli a megcsalást, akkor arra rá kell sütni, hogy kamuzik, nem is lehet férfi. Annyira szánalmas.

Nem veszed észre, hogy ezzel egyébként a saját nemedet alázod? Normális ember szerint ugyanis nincs rendben, hogy a párunk háta mögött félrekefélünk és hazudunk a képébe, na már ha te meghazudtolsz egy ilyen elveket valló férfit azzal kvázi annyit jelentesz ki, hogy márpedig a férfiaknak nincs problémájuk a megcsalással, szerintük ez helyénvaló viselkedés és az a hülye, aki szerint nem. Nagyon példaértékű valóban.

2023. nov. 5. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!