Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a páromat hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat hirtelen felindulásból, mert mindíg mindenen miatt balhézott, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

26 ff vagyok

Azt mondta, hogy nem jól szexelek ez idegesített fel annyira,hogy megcsaltam !

2023. nov. 5. 19:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
3%
Tök jó, hogy az van felpontozva aki gúnyolódik ( valószinüleg idősebb nők lehetnek ) és nem válaszolnak egyátalán a feltett kérdésre!
2023. nov. 5. 20:26
 12/35 anonim ***** válasza:
92%
13 én nem vagyok férfi, de miért ne állhatnék ki egy még normális értékrenddel rendelkező férfi mellett? Neked ennyi erővel mi érdeked hazugsággal vádolni valakit, aki nem neked tetsző véleményt ír?
2023. nov. 5. 20:27
 13/35 A kérdező kommentje:
Gyerekek, mielőtt vérre menő vitát folytatnátok elmondom, hogy meleg vagyok!
2023. nov. 5. 20:28
 14/35 anonim ***** válasza:
26%
16 Mondja ezt az, aki a feltett kérdésre azóta sem válaszolt, de már a legeslegelső kommentje kötekedés volt, majd a következő is és az azt követő is. Vicces vagy. :D
2023. nov. 5. 20:29
 15/35 anonim ***** válasza:
37%
A hihető kérdések mai győztese.
2023. nov. 5. 20:29
 16/35 A kérdező kommentje:

Az az igazság , hogy van egy olyan előzmény is higy mi jártunk swinger klubba ahol parcserét csináltunk azeg volt beszélve előre, de éjjel magyon berúgtam , elaludtam egy időre aztán kellett wc-zni és amikor mentem ki aosdóba megláttam a páromat egy másik sráccal, nem szóltam neki, mert nagyon nem voltam jól másnap felhoztam neki, és LETAGATA!

Ez is benne van hogy miért léptem félre!

2023. nov. 5. 20:38
 17/35 anonim ***** válasza:
77%
De most jobb, hogy egy másik nőnek is csalódást okoztál?😄
2023. nov. 5. 20:42
 18/35 anonim ***** válasza:
13%

23

Na bevallod hogy nő vagy!

És most már nem tudsz a női "jogok" végett szűkölni!

2023. nov. 5. 20:45
 19/35 anonim ***** válasza:
85%
22 Itt te vagy az egyetlen ciki, aki fikázza azt, aki gusztustalan tartja a megcsalást. Ez mindent is elárul rólad. 😘
2023. nov. 5. 20:49
 20/35 anonim ***** válasza:
65%
#24 Te valamit szívtál vagy miről zagyválsz?? A 23 egy szóval nem írta, hogy ő nő, de nem is értem ez miért lenne fontos. A megcsalás még mindig nemtől függetlenül gusztustalan, gyáva dolog.
2023. nov. 5. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!