Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a páromat hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat hirtelen felindulásból, mert mindíg mindenen miatt balhézott, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

26 ff vagyok

Azt mondta, hogy nem jól szexelek ez idegesített fel annyira,hogy megcsaltam !

2023. nov. 5. 19:25
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Mi a véleményetek arról, amit a 20-asnál írtam?

Ja! Egyébként nem Én dugdostam, hanem fordítva volt 4es !

2023. nov. 5. 20:52
 22/35 anonim ***** válasza:
90%
Tehát akkor mind a ketten csaljátok a másikat. Minek vagytok együtt?
2023. nov. 5. 20:59
 23/35 anonim ***** válasza:
11%

27

Mi annyira hihetetlen azon, hogy ezen az oldalon nem csak heterok irkálnak?

Vagy igy próbálod terelni a szót, hogy eddig azt hitted egy csajt védesz a gonosz megcsaló férfitól?

2023. nov. 5. 21:04
 24/35 anonim ***** válasza:
83%

Na és azon mi olyan hihetetlen, hogy ezen az oldalon írnak olyan férfiak is, akik elítélik a megcsalást?! Mégis csípőből vádaskodtál és hazugnak tituláltad az 1-es válaszolót, miután leírta, h férfi.

Egyébként kis milliószor le lett írva: a megcsalás NEMTŐL FÜGGETLENÜL undorító. Normális ember egy férfit is pont ugyanúgy megvéd a “gonosz megcsalótól”, mint egy nőt. Szívesen.

2023. nov. 5. 21:08
 25/35 anonim ***** válasza:
11%

27

Oké, de most miután kiderült, hogy a kérdezőt is megcsalták mit tudsz okoskodni még?

2023. nov. 5. 21:10
 26/35 anonim ***** válasza:

Itt egyedül te okoskodtál, pontosabban kötekedtél az első pillanattól, mert láthatóan nagyon unatkozol.

A kérdező története pedig mindentől függetlenül erősen kamu szagú. Amint látja, hogy nem olyan válaszokat kap, amilyeneket szeretne, el kezdi színezgetni a történetet meg csepegtetni az infokat. Érdekes a fő kérdésben még egy szóval nem ejti meg a swinger klubbos dolgot, aztán hirtelen “eszébe jut”. Ellenben azt írta, hogy MEGBESZÉLTÉK ELŐRE a párcserét. Akkor mit hisztizik utólag? A párja tehet róla, hogy ő totál kiütötte magát? Még az is benne van, hogy annyira be volt bszva, h nem is a párját látta. A férjem legjobb haverja anno úgy berúgott, hogy odament, pontosabban odadülöngélt egy random csajhoz nagy lelkesen dumálni, mert azt hitte az unokatesója…

Bárhogy is történt a megcsalásra akkor sincsen semmilyen elfogadható érv. Ha valóban megcsalta a pasija is, akkor egyik kutya, másik eb..

2023. nov. 5. 21:31
 27/35 A kérdező kommentje:

29.

Egyáltalán nem kamu történet!

"azt írta, hogy MEGBESZÉLTÉK ELŐRE a párcserét"

Ha tényleg olvastad, azt is láthattad, hogy írtam másik sráccal láttam a páromat nem azzal, akivel megbeszéltük.

Gondolom nem tudod mi az a swinger vagy nem voltál még ilyenen!

2023. nov. 5. 21:40
 28/35 anonim ***** válasza:
58%

Akkor miért nem írtad le az egész történetet már a legelején?? Miért utólag jutnak eszedbe olyan dolgok, amik szorosan a történethez tartoznak..?

“Gondolom nem tudod mi az a swinger vagy nem voltál még ilyenen!”

Nem bocs, a monogám kapcsolatba nekem semmilyen körülmények között nem fér bele a swinger, de ettől függetlenül tudom mi az. Nekem nem volt 100%-osan egyértelmű, hogy nem arról a srácról van szó, akivel meg volt beszélve, de akkor minek maradtál vele?? Vagy most hogy visszacsaltad azt hiszed jobb vagy? Végső soron megérdemlitek egymást.

2023. nov. 5. 21:49
 29/35 anonim ***** válasza:
Azt a kommentet én írtam te nagyokos, nem a 28-as és én nő vagyok igen, egy szóval sem állítottam mást a 17-es kommentemben, amiből idéztél. Te vádoltad kapásból hazugsággal az egyes válaszolót, miután leírta h férfi. Erre írtam, h egy férfi miért ne lehetne a megcsalás ellen és miért kéne pártolnia ezt az undorító cselekedetet? Javaslom tanulj meg szöveget értelmezni.
2023. nov. 5. 21:54
 30/35 anonim ***** válasza:
68%
Na, de most ettől nem fogsz jobban szexelni. Akkor csalod tovább, vagy mi a terv? Mondd el neki, hagy találjon egy normális pasit, aki az ágyban is jó.
2023. nov. 5. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!