Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, hogy valaki a feleségével akarja féltékennyé tenni az illetőt?
Figyelt kérdés
Kétértelmű utalasok zöme az illető felé, de néha egy-egy váratlan fordulat, amiben a feleségét dicséri2023. nov. 5. 17:22
1/7 anonim válasza:
Úr Isten...Most komolyan, ilyen kinek fordul meg a fejében?Ki kerül ilyen szánalmas helyzetbe?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki hanem nekem is említették. Szerintem is elég képtelen helyzet, ezért vagyok kíváncsi :D
2023. nov. 5. 17:36
3/7 anonim válasza:
Bár a pali nem volt nős, csak a barátnője volt a csaj akkoriban, de előfordult, hogy szándékosan előttem méltatta a nőjét, figyelte a reakciómat (többször eljátszotta ezt). Elvileg ma is nagy szerelemben élnek, gyakorlatilag meg már együtt voltak, mikor velem lefeküdt (nem tudtam a csajról!).
5/7 anonim válasza:
😂 Ehhez a gondolatmenethez valóban elég mélyen kell lenni. Aki számára ez valódi kérdés, az túl sokat gondolkodik felesleges dolgokon.
6/7 anonim válasza:
Kéne tudni a teljes sztorit,nem véletlenül beképzeli az illető?
7/7 anonim válasza:
Magyarok vagyunk: szeretünk kavarni, így bármi lehetséges nálunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!