Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál, ha egy lány/nő azt mondaná, hogy jó illatod van?
Figyelt kérdés
ma 06:45
1/17 anonim válasza:
Parfümmel vagy az nélkül?
Mert ha az nélkül akkor tetszel neki.
2/17 anonim válasza:
Ezert bunkok a nok. Mert mar egy egyszeru dicseretet is flortnek vesz ek s ferfiak.
4/17 anonim válasza:
Nekem azt mondta a kollégának nőm aki legjobb nő a munkahelyemen hogy jól öltözködök, tetszik a stílusom, ízlésem. Mégsem nyomulok rá, bár tudom hogy akarna többet is. Kérdezd meg mire veljed!!!!
5/17 Fragments of Fantasy válasza:
Sokszor mondják, de mindig van rajtam valamilyen parfüm.
6/17 Fragments of Fantasy válasza:
Gondolni, pedig nem gondolok semmit, mert nem veszem flörtnek.
7/17 anonim válasza:
Nekem nemrég egy nő ismerősöm szemtől szembe megmondta amikor meglátott vásárlás közben, hogy milyen jól nézek ki! Láttam rajta ahogy végig pásztázott a szemeivel. Na meg azt is hozzátette tuti hogy az üzlteben dolgozó csajok biztos rendesen megnéztek maguknak. Nem kertelve mondta, határozottan! Bóknak szánta, nem gondoltam túl. Ha egy nő többet akar, azt tudtunkra fogja adni! Igaz nem tini 30-as korosztály vagyunk.
8/17 anonim válasza:
7 es vagyok, lemaradt.
Szóval ez lehetett egy sima bók, amit őszintén megmondott neked!
9/17 anonim válasza:
Hasonló, de nem ugyanez volt már nálam: megjegyezte egy munkatársam, hogy milyen öblítőt használok. Semmi különös, csak jópofi akar az ilyen lenni.
10/17 anonim válasza:
Én nőként nem mondom olyannak akitől nem akarok semmit, bármennyire is kellemes az illata -, mert még félreértené. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!