Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vanitt aki sikertelen volt társkeresésben majd elment terápiára és utána sikeresen ismerkedett, talált társat?
Mindenki ezt javasolja. Csak nem tudom ez rajtam hogy segítene, mert nincs gondom az ismerkedéssel, uj emberek megismerésével, gond nélkül szólitok meg nőket is csak epp mint férfi nem kellek nekik.
Ja és nem vagyok incel meg szűz sem, volt két hosszabb kapcsolatom, csak mostanában nem jön össze semmi.
Terápiát nem azért szoktam javasolni én személy szerint, mert valaki épp nem tud pár találni, hanem mert rosszul érzi magát, depresszív, stb., hogy akkor ne a pártalálás legyen a prio, hanem a gyógyulás. Pl: olyan mondatai vannak ami tévképzetére, a valóság csorbítására utal, amiben szentül meg van győződve, akkor először tegye már rendbe.
Pl. " epp mint férfi nem kellek nekik" - nem tudjuk, hány és milyen nőknél próbálkozol, miért náluk, másnál miért nem... most ezt vagy magadban lerendezed, vagy szerencséd lesz és találsz majd valakit, akinek kellesz, vagy ha jól jön egy külső fél, az lehet egy pszichológus, IS. Barátok is persze, nem kell mindenre szakember, csak ez is egy út.
"miért náluk, másnál miért nem.."
Nyilván ezzel arra célzol, hogy merészel olyan nőknél próbálkozni, akik tetszenek neki!
Miért próbálkozna olyanoknál, akiket bottal sem piszkálna?
Ja persze, mert ők a szintje, ugye?
Mindig ide lyukadunk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!