Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés, de alávetnéd ennek a "kezelésnek" a párod?
Igen vagy nem? Miért?
A kérdés elméleti, és igen filmből loptam.
Egy 100% -ig biztonságos, megbízható, külső nyom nélküli... "átprogramozás".
BÁRMIT be és ki törölhetsz a viselkedését és/vagy emlékeit módosítandó.
Pl.: Már nem cigizik többé. Vagy Nem engedte az analt? Most már imádni fogja! Vert? Soha többé nem teszi, még rád sem förmed semmiért. Nem tudott főzni? Ő lesz Jamie Oliver! Keveset keresett? Kaphat bármilyen szakma/diploma csomagot, teljes tudással, csak le kell vizsgáznia, de mindent tudni fog! BÁRMIT megváltoztathatsz rajta, és TÖKÉLETES lehet számodra.
Vannak dolgok a páromban, amit nehéz elviselni, de nem változtatnám meg, mert az már nem ő lenne.
Igazán alávaló dolog lenne ezt megtenni. Akit meg ver a párja, az hagyja el, ennyi. Ott már egy totál személyiség változtatáson kellene átmenni, akkor meg már inkább keressen mást.
Nem. Azért nem, mert nincs erre szükségem.
Megfigyeltem ugyanis, hogy ha valaki szerelmes belém, akkor azt teszi, amit mondok neki. Így meg rendben vagyunk.
Ez az ötlet melyik filmből van?
Egyébként nem csinálnék ilyet, nem tartanám etikusnak egyszerűen, és én is inkább már magamon próbálnék meg javítani, nem a másikon.
Én is inkább magamon változtatnék.
Nekem a robotok ötlete is ezért nem tetszik. Aki azért olyan, mert én beprogramozom, az értéktelen. Onnantól nem kell.
Ilyen emberrel olyan lehet élni, mintha bemesélném magamnak, hogy a mosógép azért mossa ki a ruhámat, mert szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!