Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütöttem a párom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Összevesztünk a barátommal ittasan, egyikünk se volt segg részeg szóval tudtam jól, hogy rossz az amit tettem és nem mentség hogy “részeg voltam”. Szóval a vita folyamán párom idegesen felkapta a takarót és azzal odacsapott az ágyra de nem ütött meg. Erre én teljesen elvesztettem a fejem és behúztam neki hármat. Nem is kicsit… Tudni kell rólam hogy düh rohamaim vannak, amiket nem tudok kezelni. Barátom többször is megütött régen és soha nem ütöttem vissza! Na most teljesen kitört belőlem az ideg és szerintem mind vissza is adtam neki, amit annó tőle kaptam. Hozzátenném a vita arról ment, hogy más nővel ivott és elég jól elbeszélgettek, közel voltak egymáshoz. Azt mondta hogy takarodjak el. Közös a lakás amibe nekem több pénzem van benne! Mikor ő ütött meg, sajnos mindig adtam neki mégegy esélyt. Mit tennétek a helyembe?

23/L

2023. nov. 5. 01:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Nincs értelme ennek a kapcsolatnak, jelenleg kölcsönösen bántalmazzátok egymást.
2023. nov. 5. 01:27
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Talán már a legelső pofonnál ki kellett volna vágni a büdös francba??

Semmi értelme ennek a "kapcsolatnak", mindketten agresszívak vagytok, ez egy bántalmazó, mérgező valami.

2023. nov. 5. 01:32
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Szakíts.

Az sem erényes, amit te csináltál, de ő meg egy agresszív barom. Eleve: miért nem szabadultál már meg ettől a bántalmazó baromtól?

2023. nov. 5. 01:33
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Maradjatok együtt! Ártatlan, normális emberek nem érdemlik meg, hogy később ti legyetek a párjaik!
2023. nov. 5. 02:10
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Szakítsatok.
2023. nov. 5. 02:51
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Hasonlót teremtetek, ahogy látom. Nincs mit javasolni. Haladj tovább az utadon, tanulj.
2023. nov. 5. 03:17
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Úristen ahogy olvastam a kitört-nél azt hittem a foga tört ki. Huhh. Ne izgulj ha nem tört el az orra, vagy nem tört ki a foga. Szakítsatok vagy menjetek pszichomókushoz, mert nem lehet verekedni a párkapcsolatban (sem).
2023. nov. 5. 05:19
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Egy szerencsétlen rossz ütés és valamelyikőtök a tepsin a másik a börtönben köt ki.
2023. nov. 5. 06:54
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

"Mit tennétek a helyembe?"

Rendezzetek boxgalat.

39F incel

2023. nov. 5. 07:03
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
KAMU!
2023. nov. 5. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!