Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők,előfordult már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők,előfordult már veletek, hogy (nem viccből vagy játékból) megütöttétek a párotokat?

Figyelt kérdés
Milyen hatással volt ez a kapcsolatra? Megbántátok? Párotok megbocsátotta?
2023. jan. 24. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
45%

Még nem, de közel álltam hozzá. Helyette inkább szavakkal "raktam helyre". Sms-ben és nem élőben.

Akkor egy időre eltávolodtunk egymástól. Majd megint közeledtünk. Minden esetben én kezdeményeztem az irányváltást.

2023. jan. 24. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Sosem ütöttem meg, de egyszer dühömben megragadtam a pulcsija "gallérját".

Tudom, hogy ez kettős mérce, de ennek nem volt későbbi hatása a kapcsolatra, lévén, hogy semmilyen formában nem jelentek rá nézve fenyegetést. Ellenkező esetben valószínűleg sokkal komolyabb mérföldkő lett volna negatív értelemben.

Ettől függetlenül bocsánatot kértem, és soha többé nem fordult elő hasonló. Bunkóság volt.

2023. jan. 24. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lol, nem, nem akarok meghalni.
2023. jan. 24. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Én nem, de az emlékezetes hogy 31 éves voltam amikor bejelentettem hogy az első gyerekem várom. Szüleim 53 és 56 évesek voltak. A nagy örömkitörés és ünneplés után apám ezt bírta megkérdezni: akkor én mostantól egy nagymama mellé kell hogy befeküdjek? - és fürgén elugrott a pofon elől 😅

Más abúzus nem történt a családunkban :D

2023. jan. 24. 22:05
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Tapogatott egy másik nőt. Nem bántam meg.
2023. jan. 25. 03:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Viccből vagy játékból sem. Abban mi a vicces egyáltalán?
2023. jan. 27. 10:10
 7/10 A kérdező kommentje:
6. Szerintem semmi, de mégis vannak párok, akik játékból ütögetik egymást, pedig koruk szerint már nem gyerekek.
2023. jan. 27. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen időszakom... köszönhetően fogamzásgátló mellekhatasnak
2023. jan. 27. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, beleboxolgattam a mellkasába, nem nagyon. Mert az egészségével játszott, és féltettem tehetetlen voltam. De megértette. Olyasmi lehetett mikor a nyuszi ütögeti az oroszlánt aki hülyeséget akar csinálni magával, hogy hagyja abba.
2023. jan. 28. 07:21
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es ez jó hasonlat! Ilyen esetben és ilyen formában szerintem elfogadható.
2023. jan. 28. 07:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!