Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fogdostak már meg titeket valahol? Utcán, tömegközlekedésen, vagy bárhol? Értem itt azt, hogy idegen ember. Lett valami következménye? Feljelentés, vagy esetleg megütöttétek a férfit.
Asszem 19 eves voltam a baratnommel vartunk a villamosra, es amig varakoztunk ott volt egy pasi akivel szemeztunk. Odajott, ramnezett, azt mondta szia es megcsokolt. Nem volt eroszakos vagy ilyesmi, csak megcsokolt es addig csokoloztunk amig megjott a villamos. Eldontottem h nem szallok fel, mondta h szia es odaadta a nevjegyet amit kidobtam (nem tudom miert). Szuper elmeny volt csak a baratnom nem hitte el h nem ismerjuk egymast.
16 voltam anyuekkal Romaban, es egy pasi racsapott a fenekemre, megijedtem, apu meglatta es leutotte a pasit,
36/N
Buszon ültem, egymás mellett volt 3 ülés, mivel végállomásig mentem kezdőállomástól, ezért legbelülre ültem. Szerencsére két valamennyire ittas ember ült mellém (nappal), a hozzám közelebbi énekelt nekem időnként (úgy tettem, mintha észre sem venném), meg mondogatta ,hogy milyen jó nő vagyok ,meg ilyesmi, aztán próbálta simohatni a combom, de szerencsére a haverja megfogta, és helyet cserélt vele.
17 voltam, lesokkolt, utána mikor leszálltam megalázva éreztem magam, és elsírtam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!