Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütöttem a barátnőm, ezért szakított velem. Jogosan?
Mostanában kicsit feszültebb vagyok a kelleténél, ezért kevesebbet is tűrök mint egyébként.
Tegnap este történt az eset, hogy hazajöttem a munkából és a barátnőmmel szerettem volna szexelni.
Éreztem rajta hogy nem fürdött, így szóvá tettem, hogy örülnék ha elmenne szex előtt fürdeni.
(egész nap nyomkodja a telefonját nincs más elfoglaltsága, fb-ozik, szóval az idejébe belefért volna, hogy mire hazaérek megfürödjön, bezzeg hajat mosni azt tudott)
Szóváltásba kerültünk, addig fajult a dolog hogy nekem jött, én nem hagytam magam...és megütöttem védekezésből.
Ezért szakított velem, szerintem teljesen jogtalanul!
Ő kezdte a verekedést, mert én szóvá tettem hogy büdösen nem akarok ágyba bújni vele...
Tök mindegy milyen körülmények vannak. A gyakoris lányok élve elásnak, ha meglátják, hogy kezet mersz emelni egy lányra mert jaj szegény, még a végén sírva fakad és örök életre rettegni fog a traumától amit okoztál.
Meg amúgy tök mindegy, hogy mi jogos és mi nem. Ha ezen így össze tudtatok veszni akkor nem bírt volna egyetlen nagyobb veszekedést sem a kapcsolat.
Természetesen igen, de mindketten hibásak vagytok.
Neki ugyanúgy nem szabadott volna kezet emelnie rád, ahogy neked sem rá.
22/N
Miért nem te szakítottál vele, mert neked ment?
Szerintem nemhogy a férfi nem ütheti meg a nőt, de FORDÍTVA IS TILOS!
Sok nőtársamat komolyan nem értem. Kell nekik az egyenlőség, verik a férfiakat, aztán meg játszák az áldozatot, ha vissza kézből kapnak egy pofont.
Engem nem üthetne meg a párom, de én sem emelnék kezet rá sosem.
Semmi nem volt jogos. Eleve hülyék vagytok mindketten. Fürdésen összeverekedni?! Jobb nektek külön.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!