Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütöttem a barátnőm, ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a barátnőm, ezért szakított velem. Jogosan?

Figyelt kérdés

Mostanában kicsit feszültebb vagyok a kelleténél, ezért kevesebbet is tűrök mint egyébként.

Tegnap este történt az eset, hogy hazajöttem a munkából és a barátnőmmel szerettem volna szexelni.

Éreztem rajta hogy nem fürdött, így szóvá tettem, hogy örülnék ha elmenne szex előtt fürdeni.

(egész nap nyomkodja a telefonját nincs más elfoglaltsága, fb-ozik, szóval az idejébe belefért volna, hogy mire hazaérek megfürödjön, bezzeg hajat mosni azt tudott)

Szóváltásba kerültünk, addig fajult a dolog hogy nekem jött, én nem hagytam magam...és megütöttem védekezésből.

Ezért szakított velem, szerintem teljesen jogtalanul!

Ő kezdte a verekedést, mert én szóvá tettem hogy büdösen nem akarok ágyba bújni vele...

2017. okt. 13. 21:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Most mi bajod lett volna ha nem írsz vissza ? A büdös ribi csajod úgyse tudott volna kárt tenni benned :))) korrektebb lett volna ha kidobod a lakásból mert megütött a budoske de te akkor se utottel vissza:)
2017. okt. 13. 21:54
 12/20 anonim ***** válasza:
troll megint
2017. okt. 13. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Szegény lány.. jobb lesz neki nélküled..
2017. okt. 13. 22:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Na nézzük. A pasi hazaér, dugna, de az asszony nem elég illatos neki, ezért veszekszik vele, mire a nőt elkapja az idegbaj, csépeli(mert nekiment, nem felpofozta, én úgy képzelem csapkodta a hátát és a karját vagy lökdöste a mellkasát), a pasi meg lekever neki egyet.

Én úgy dobnám ki ezt a pasit, hogy ihajj.

"Szerettem volna szexelni" nem szerettünk volna szexelni. Akarta a nő is, vagy csak szánalomból szétette volna a lábát neked? Mire te még fel is háborodtál, hogyha már terpeszt, tisztán tegye, mikor eleve nem volt kedve.

Én is kiakadtam volna. Az meg nem mentség az ütésre, hogy mostanában feszültebb vagy.

Azért elmondhatnád, a mit jelent számodra a neked jött kifejezés? Én úgy értelmezem, hogy erősen el akart lökni a testével és kezével a mellkasodnál, ez kb tipikus lányos hiszti, vagy a felkarodra csap.

Jobb nektek egymás nélkül.

2017. okt. 14. 08:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy csűrjük-csavarjuk a dolgot, megütni egy nőt szánalmas dolog. Még egy semleges embert sem ütünk meg, pláne akit szeretsz elvileg!? Bocs, de jogos. Ha ő is agresszív veled és nem tudjátok kulturáltan megbeszélni a dolgot, akkor meg értelmetlen az egész úgy ahogy van. (kapcsolatotok)
2017. okt. 14. 08:17
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 ja lemaradt, 39F :)
2017. okt. 14. 08:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadhatatlan, hogy megütötted.

Emellett, ha ő inkább egész nap FBzik, te pedig lebüdösözöd és megütöd, akkor egyébként is jobb, hogy már külön vagytok.

2017. okt. 14. 08:46
 18/20 anonim ***** válasza:
80%

Anyukám egy mondata jut ilyenkor eszembe: akkor kéne lezárni egy kapcsolatot, amikor bármelyik félben FELMERÜL, hogy megütné a másikat.

Szerintem jogosan szakított, ahogy te is jogosan szakíthattál volna.

2017. okt. 14. 09:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egy büdös paraszt vagy!

Aki a gyengébbre kezet emel, az gerinctelen féreg, és nem érdekel, hogy ő kezdte.

Lefogod és probléma megoldva.

2017. okt. 15. 17:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Jogosan. Gondolom, az általa kezdett "verekedés" nem volt komoly. Ha ököllel kezdte volna verni a fejedet, arcodat, akkor még megértem, de miért nem lehetett inkább lefogni? Ráadásul te kezted az egész veszekedést, gondolom mondtál neki néhány sértő dolgot.
2017. okt. 16. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!