Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat ez a lány?
"hallotta ahogy kérdezték tőlem hogy tetszik-e és nemet mondtam, arra is gondoltam hogy csalódott vagy rosszul esett neki"
Mivel egyertelmuen tetszetttel neki es szivesen megismerkedett volna veled, ezek alapjan siman azt gondolja, nincs eselye nalad. Azok koze a ritka lanyok koze tartozik, akik nem ribik es nem ok akarjak felszedni a fiukat.
Arra vart, hogy te legyel a kezdemenyezo, te menj oda hozza.
Tudod, a kommunikacio csodakra kepes. A hianya okozza a kellemetlensegeket. ;-)
Hát, ha nekem tetszene egy srác, és mindenki előtt kijelentené, hogy nem tetszem neki, még szép, hogy szarul esne és nem is adnék tovább jeleket neki/nem keresném a társaságát, hiszen könnyebb elfelejteni valakit úgy, hogy nem vagy vele napi kapcsolatban.
Szóval ha szimpatikus is voltál neki, ezzel elrontottad.
Megpróbálhatod elhívni randira, de szerintem ezek után vagy nem annak fogja gondolni vagy azt hiszi szórakozol vele.
És az, hogy tetszik, nem egyenlő azzal, hogy szerelmes vagy belé, szóval elég rossz volt, hogy letagadtad:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!