Mit akarhat a lány tőlem?
Facebookon szokott küldeni képeket, meg írni is, néha hangfelvételt is küld, de soha nem keresi a társaságomat a facebookon. Csak akkor ha én is keresem. Én szoktam küldeni képet neki a digitális alkotásaimról. itt 1 alkotás azok közül: [link]
Messengeren megkérdeztem tőle : Lehetne hogy inkább te keresnél engem a facebookon? Szeretnélek csak megismerni.
Ő ezt like- olta,
Ne keresd egy ideig, aztán úgyis ő fog írni, mert kedvel,és érdekli hogy mi van veled (legalábbis jobb esetben)
Ha ez nem történik, akkor hagyd
Sajnos ezt nem tudom azért mert nem sok csajismerősöm volt eddig, ezért ezt nézzétek el. Legyenek szívesek azt is mérlegelni, hogy csak chat-en írtunk egymásnak (16 évesek vagyunk) és ezért értem félre ezeket.
Küldött nekem néha szelfiket facén (viccesek, és tetszenek nekem), szívet/szíveket adott a történetemre facebookon.
De képeket most is küld, meghívott egy instagram live ra nézőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!