Neten ismerkedtem meg egy 20 éves lánnyal. Nem tudom hogy most mit akarhat. Akar e kapcsolatot vagy nem?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja beszélünk minden nap 1 hónapja kb minden reggel jóreggeltet ír. Találkozni még nem sikerült és mintha nem is nagyon akarna. Beszélni se olyan sokat beszélünk meg elmélyülni még nem is tudtunk úgymond.Egyszer viszont azt írta hogy én vagyok akivel a legszivesebben beszél hosszú idő óta. Tanácstalan vagyok mi járhat a fejében2022. aug. 23. 20:49
1/6 anonim válasza:
"Találkozni még nem sikerült"
Elhívtad már? Ha igen, hányszor? Mert ha már mondjuk háromszor kitért ezalól, de szeret veled beszélni, akkor sajnos egy tanácsadó-lelkiszemetes-barát lettél
2022. aug. 23. 21:01
2/6 anonim válasza:
tartalékban vagy
2022. aug. 23. 21:11
3/6 anonim válasza:
Tallonba vagy, sajnálom.
2022. aug. 24. 02:00
4/6 anonim válasza:
Jaaj sok ilyennel talàlkoztam én is.. Ezek csak Penfriend-et keresnek , hülyìtenek mellete meg simàn dugogatja őket valaki.. Ha 2-3 héten belül nem hajlandó talàlkozni én àltalàban dobom,törlöm, tiltom stb aztàn biztos meglepődnek olyankor
2022. aug. 24. 07:30
5/6 anonim válasza:
Szeretője nem irogatós, ő meg igényelné. Ezért ezt pótolja veled.
2022. aug. 24. 20:42
6/6 A kérdező kommentje:
Elhívni sokszor próbáltam.
De egyszer se jött össze eddig nemrég elvittem a munkahelyére dolgozni kb 40 perces út.
Találkozáskor ölelés, az autóban full csendes ha kérdezek válaszol és ennyi kirakom ölelés, lépcsőnél még int.
2022. aug. 28. 15:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!