Khruchevka:3 kérdése:
Vannak itt hozzám hasonlóak, akik nem látják a kiutat az egyedüllétből? Ti hogyan kezelitek ezt a helyzetet? Az valós indok lehet, hogy valaki nincs a megfelelő helyen ( "rossz helyen vagy")?
Figyelt kérdés
tegnap 21:37
1/8 anonim válasza:
Szerintem abszolút lehet ez az oka.
Tapasztalat :D
tegnap 22:00
2/8 anonim válasza:
El kell menni mindenféle helyekre, és ott beszélgetni kell, mindjárt nem leszel egyedül. Mért olyanokat keresel, akik hozzád hasonlóan nem látják a kiutat, az neked miért jó, ahelyett, hogy olyanokat keresnél, akik megtalálták a kiutat?
tegnap 22:01
3/8 anonim válasza:
Én a társas szenvedésből nem látom a békés kiutat, ami mindekinek optimális...
tegnap 23:10
4/8 anonim válasza:
Válás, szakítás?
Nálunk sem indult békésen (mikor ki lett mondva, hogy vége), aztán normálisan vált el az utunk.
tegnap 23:26
5/8 anonim válasza:
Válás, már ha egyszer nálam végleg betelik a pohár a lelki zsarolással meg a taktikázssal, és ha megroppanok a teher alatt...
ma 00:21
6/8 anonim válasza:
Minek várod meg?
Nem tudom hány éves vagy, de én visszatekintve iszonyatosan bánom az elpazarolt időt, amit egy szar kapcsolatban töltöttem - tudatában annak, hogy véget kellene vetnem az egésznek, mert boldogtalan vagyok.
ma 00:25
7/8 anonim válasza:
48 évesen nem akarok ugrálni már, és nagyjából még egy árnyalattal többet ad a kapcsolat, mint az egyedüllét üressége.
ma 00:30
8/8 anonim válasza:
Megértelek, sajnálom.
ma 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!