Egyedül élni vagy egy rossz kapcsolatban, esetleg lakótárssal?
Egyedül, lakótárssal csak akkor, ha megbizható jó arc.
rossz kapcsolatban triplán rossz.
Nekem nincs gondom az egyedül éléssel, úgyhogy szerintem az a legjobb választás ezek közül.
Lakótársra nem vágyom. Ahhoz nagyon jó fejnek, szinte jó barátnak kéne lennie, és olyannak, akivel hasonlóak a szokásaink, ugyanúgy gondolkodunk a tisztaságról, stb.
A rossz kapcsolatnál meg minden jobb.
Kezdjük a rosszal. A rossz kapcsolat felesleges, abban csak veszíteni lehet, abból ki kell lépni, ha nem tudjátok megjavítani. Vagy nem érdemes.
A lakótárs egy átmeneti megoldás, ha nem akartok egymástól semmit, de mindketten elfogadjátok,hogy Ő mást akar, viszont gazdaságossági szempontból ez a megoldás jó, akkor lehetséges.
Egyedül élni a lehető legnyitottabb dolog, bármikor bárki beléphet az életedbe, nyitott lehetőségei vannak erre, így Te is nyitottabb vagy a lehetőségek észre vételére.
Ezek után érvényes még a kérdés, hogy melyiket a három közül?
Ha csak ezek az opciók vannak, akkor szerintem lakótárssal. Nyilván személyiség függvénye, én éltem már együtt 5 random emberrel, ebből csak egy volt idegesítő, a többivel teljesen jól elvoltam. Nekem jó ha van kihez szólni.
Egyedül is rossz lenne, meg rossz kapcsolatban is. De akkor már inkább egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!