Legtöbbször rossz kedvem van, mi lehet a probléma?
21 éves villamosmérnök hallgató vagyok (márciustól már levelezőn, mivel főállásban dolgozok elektronikai technikusként). Nem rossz a fizetésem, nem túlságosan stresszes a munkám, néha unalmas is. Pluszban egyik barátommal dolgozok együtt szóval a társaság is jó. Otthon sincsenek gondjam, édesanyámmal élek együtt, nem nélkülözünk saját szobám van, még mellé elég nyugis helyen lakunk. Apukámmal is szoktam találkozni, nem túl gyakran viszont ez rajtam múlik. Van barátnőm is akivel 2 éve együtt vagyunk meg is értjük egymást, szexualitásban sincsenek gondok. Szakmám szeretem céljaim is vannak, azonban mégis szinte minden egyes nap rossz kedvem van. Főleg ha egyedül vagyok a gondolataimmal. Fejleszteni szeretném magam, németül tanulni, elektronikai és programozási téren is. De egyszerűen nem visz rá a lélek. Néha, ha történik egy kis probléma azt érzem, hogy legszívesebben megölném magam és, hogy szar minden. Nem látom semminek az értelmét és a napjaimba próbálom bezsúfolni, hogy folyton legyen társaságom, mert akkor jól érzem magam. Mindent eltudok intézni önállóan, csak egyszerűen kifejezetten rosszul érzem magam egyedül.
Pluszba, aludni se a legjobban alszom nagyon ritkán sikerül kipihennem magam és legtöbbször 8 órát alszom, mégis fáradt és kedvetlen vagyok egész nap.
Akinek hasonló problémái voltak, hogyan kerekedett föléjük, milyen lépéseket tett, hogy megoldódjanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!