Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit akarhat tőlem ez a lány?

Mit akarhat tőlem ez a lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány... Annó egy középiskolába jártunk. Érettségi után még tartottuk a kapcsolatot, de egyre "hígultak" a beszélgetéseink. Mostanában olyan 3-4 havonta ha váltunk pár üzenetet. Tudom, hogy annó tetszettem neki, szerintem ő is tudja, hogy bejött nekem. Névnapjára küldtem neki egy köszöntőt. Megköszönte, olyan nyalást kaptam tőle ami egyszerűen leírhatatlan. Jólesett na. Közölte, hogy szeretne látni, összefuthatnánk, már úgyis rég látott... Visszaírtam, hogy persze, szívesen találkoznék vele stb.stb... Azóta eltelt 1 hónap, még arra a levelemre sem reagált amit annó válaszként írtam. Meg se nézte. Most vajon mi a toszt akarhat tőlem? Nem tudok rajta kiigazodni. Gondolom semmit.

2023. febr. 11. 00:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja igen. 23/F
2023. febr. 11. 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk ha meg akarod dugni, akkor csak vidd el egy randira, és megelsz. Kb ennyi. Ne írogass hülyeségeket, hanem hívd fel! Abból talán lesz is valami. Pötyörgetésből nem igazán...
2023. febr. 11. 00:21
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
És ezt most mi a "tosznak" tőlünk kérdezed? Őt nem mered? Növeszd már ki a tökeidet, jóember.
2023. febr. 11. 01:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Rájött egy dughatnék hullám, de aztán magához tért. Vagy talált egy másik pasit.
2023. febr. 11. 05:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a "nyalás" neked, hogy elmondta, szívesen találkozna veled? Hát, oké...

Egyébként sanszos, hogy nagy vonalakban semmit sem akar tőled, vagy max azt, hogy megmozdítsd a valagadat és te hívd el őt valahová. De egyetértek az előttem szólókkal, amíg te csak itt nyűglődsz, addig legalább garantáltan semmi nem lesz köztetek.

2023. febr. 11. 05:45
 6/7 NTBS ***** válasza:
Szerintem semmit.
2023. febr. 11. 06:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi egy ilyen üzenetre a nőtől ne azt írja, hogy "persze, szívesen találkoznék én is", hanem a konkrétumokat: hol, mikor, mi lesz a program. Persze, hogy nem válaszol, mert nincs mire.
2023. febr. 11. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!