Mit akarhat tőlem a lány (iskolatárs) aki ha meglát, egyből elkezd idétlenül rihegni-röhögni?
Kicsit bővebben: az iskolámba jár egy jár (16 év), aki nem osztálytárs. Semmi közünk egymáshoz, egy szót se beszéltünk még. Ha meglát a folyosón, a szája első lépésben fülig ér, második lépésben elkezd igazi szőke nős buta módra magában rihegni-röhögni. Nem hangosan, csak úgy magában.
A furcsa, hogy a lány nem egy szőke nő semmilyen értelemben, nagyon is értelmes.
De akkor mi lehet az ok?
Rajtam nincs semmi nevetséges, nincs nyitva a sliccem stb.
Én 19 fiú.
zavarban? és mégis ugyan mitől?
rá se nézek, hozzá se szólok.
illetve rá se NÉZNÉK de ugye az idióta viselkedéssel felhívja magára a figyelmet.
attól van zavarban hogy előtte elmegyek a folyosón? ugyan már. nem pucéran egy szál semmiben megyek el előtte.
am zavarban van és így próbálja leplezni.
ha ez így van akkor mégis mit vár ilyen abszurd viselkedéstől?
akkor jöjjön oda hozzám és mondja meg: .... amit akar.
mert így az életben nem lesz a dologból semmi.
(mondjuk részemről akkor se lesz ha odajön, de ezt nem tudhatja)
Bejössz neki, de szerintem ezt te is sejtetted.
na ehhez viszont kevés az IQ-m hogy ezt megértsem. mi van?
a barátnőjének (azt se tudom ki az) aki ott sincs-ezért vihog?
az is lehet hogy barátnőjének jössz be és vihog
bivalybasznádon! nem mindegy?
mi köze ennek a kérdéshez?
melyik városban van a suli am?:-)
hogyne akarnék tőle valamit.
azt akarom hogy ha meglát ne röhögjön mint egy idióta. akkor röhöghet ha van vmi nevetséges rajtam.
ennyit akarok. meg megérteni a viselkedését, de ez azt hiszem sose fog megtörténni.
én azt tenném
a) ha akarok tőle vmit odamennék és megmondanám. nem röhögnék mint egy idióta
b) nem röhögnék.
de ő a c)-t teszi: egyiket se!!
amúgy ha nem akarsz tőle semmit miért érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!