Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit akarhat tőlem a lány...

Mit akarhat tőlem a lány (iskolatárs) aki ha meglát, egyből elkezd idétlenül rihegni-röhögni?

Figyelt kérdés

Kicsit bővebben: az iskolámba jár egy jár (16 év), aki nem osztálytárs. Semmi közünk egymáshoz, egy szót se beszéltünk még. Ha meglát a folyosón, a szája első lépésben fülig ér, második lépésben elkezd igazi szőke nős buta módra magában rihegni-röhögni. Nem hangosan, csak úgy magában.

A furcsa, hogy a lány nem egy szőke nő semmilyen értelemben, nagyon is értelmes.

De akkor mi lehet az ok?

Rajtam nincs semmi nevetséges, nincs nyitva a sliccem stb.

Én 19 fiú.

2013. aug. 31. 21:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
lehet valaki mesélt rólad vmi gáz dolgot és azon röhög, ha van közös ismerősötök valószínű ,hogy ez van
2013. aug. 31. 21:56
 12/18 A kérdező kommentje:

naponta 5x hónapok óta?

hát nagyon vicces dolog lehet...

ennyire vicces dolog nincs is.

vmi gáz dolgot és azon röhög

2013. aug. 31. 21:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Biztos jól nézel ki és okos vagy. Ennél kevesebbel nem tudnád kompenzálni azt, hogy s..gfej vagy. Legalábbis szerintem kompenzálva van, ha egy lány így odavan érted. De azt honnan tudod, hogy értelmes, ha nem is ismered?!
2013. szept. 1. 00:36
 14/18 A kérdező kommentje:

ertelmes: a jegyei alapjan, oktv is, ezek csak jelentenek vmit.

de miert is lennek en s***fej? fejtsd mar ki kerlek!

2013. szept. 1. 00:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar akkor miért nem kérdezes meg tőle?
2013. szept. 1. 17:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Értem. Azért írtam, hogy s...fej vagy, mert itt oltogatod a lámyt, aki odavan érted. Nagyon lekezelően beszélsz róla. Bocs.
2013. szept. 1. 18:05
 17/18 A kérdező kommentje:

oltogatom? miért a csaj olvassa ezt? így név nélkül? na persze... reális az esély erre tényleg kb mint a lottó ötösre. elvileg lehetséges gyakorlatilag nem.

és ha odavan értem-és ezt már írtam- mia a jó francért nem jön oda és mondja meg mi a helyzet? (mert arra várhat hogy én megyek oda)

mondjuk igaz, ha odajönne se történne sok mert elhajtanám mint a birkát szokás.

mert itt oltogatod a lámyt, aki odavan érted

2013. szept. 1. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Na, én erről beszélek. Az oltogatás ezek szerint nem jó kifejezés, nem gondoltam végig, hogy az szemtől szembe megy, mindegy. Szóval arról beszélek, hogy lekezelően írsz róla, hogy elküldenéd, stb. Nekem ez nem szimpatikus. Nézd el neki, hogy buta...
2013. szept. 1. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!