Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit akarhat a lány?

Mit akarhat a lány?

Figyelt kérdés
A lánnyal egy helyen dolgozunk de ellentétes műszakban ezért ott nemnagyon tudunk beszélni pár honapja bejelölt Facebookon és rám irt azóta folyamatosan beszélünk de neki van párja több éve mondta hogy kezd többet érezni irántam(én is) de akárhányszor el hívtam találkozni mindig lemondta valamilyen ürüggyel ,elvileg nem szereti a csávoját csak megszokásból van vele de mégis bárhova mondja a csávó hogy menjenek elmegy vele ,de olyankor is beszélünk de megöl a tudat hogy vele van ezért nemtudom mitévő legyek

2020. júl. 31. 21:59
 1/3 anonim válasza:

Ha nem szereti a barátját, miért van vele?

Szerintem tetszel neki, akarna tőled valamit, de mivel még együtt van a barátjával félne, hogy lebuknátok, ezért találhat ki mindig valmi kifogást.

Szerintem hagyd. Ha tényleg már semmit nem érezne a párja iránt, már rég elhagyta volna. Azt meg élvezi, hogy kellene neked, bókolsz neki stb.

2020. júl. 31. 22:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy inkább van egy szar kapcsolatba mint egyedül,mondtam neki hogy en nem fogom tűrni ezt ha valami elkezd kialakulni köztünk és rá bólintott ,teljesen össze zavar
2020. júl. 31. 22:25
 3/3 anonim válasza:

Hát nézd, barátja van és kb. a háta mögött csalja.

1 az, hogy azonnal és kérdés nélkül békén hagynám, van barátja, nyilván valami miatt még vele van tehát, én biztos nem próbálkoznék.

2, ha veled össze is jön, és később kiderül, hogy téged is csak a hatad mögött nem lesz ismerős a szituáció?

Ne bízz benne, mert aki egyszer átejt, átfog mégegyszer!

2020. júl. 31. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!