Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy teszitek túl magatokat a folyamatos csalódásokon?
Szerintem azt kéne megnézni, hogy milyen mintázatokat "produkálsz". Mindenkinek vannak olyan dolgai, főleg tudat alatt amik befolyásolják a választásait. Nem mondom, hogy ez mindent megold de az önismeret fontos faktor.
Amúgy meg nekem az idő és az elfoglaltság. Sajnálom, kívánom, hogy jobb legyen:)
2023. okt. 23. 20:00
Nehezen:D nekem is most van kialakulóban valami, de félek én is.. mondjuk engem nem elküldeni szoktak, hanem rossz pasikkal jövök össze, és mégis beléjük szeretek pedig tudom hogy nem kéne. Akivel most ismerkedek, ő teljesen más, elég normálisnak tűnik, de annyira még nem ismerem, hogy biztosan tudjam, és félek, hogy előbb fogok hozzá kötődni, mint hogy kiderülne, hogy valami mégsem oké.. visszatérve rád, nem lehet, hogy amikor beadod a derekadat a pasiknak, akkor hirtelen túlságosan ragaszkodó leszel, és ez riasztja el őket? Ez csak egy tipp, lehet hogy abszolút hülyeség..
2023. okt. 23. 20:01
Ha 10 hónap alatt 3x törték össze a szíved, akkor nem hinném, hogy nehezen nyitsz, és egyáltalán nem válogatod meg rendesen, hogy kit engedsz közel. Egyáltalán nem vagy értéktelen, szerintem csak rosszul látsz bizonyos helyzeteket. Simán lehet, hogy pl az első két illető tényleg nem akart többet, csak beleláttad. Az se ritka, hogy valaki csak a szexre megy. Nem szabad mindenbe azonnal belekapaszkodni, hogy na ebből kapcsolat kell hogy legyen. Hagyj magadnak időt, gondolkozz el azon, hogy te mit kellene hogy változtass. Lehet, hogy egy ponton mondjuk túl tapadós vagy. Tényleg csak tippelgetek, mert nyilván nem ismerlek.
"Az idő minden sebet begyógyít!"
Próbálom elterelni a gondolataimat. Játszok a kutyámmal, tanulok, vicces videókat nézek stb. próbálom elütni az időt.
2023. okt. 23. 20:02
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek :)
#2 Könnyen tudok alapvetően ragaszkodóvá válni, viszont ők pont olyan férfiak voltak akiknél egyiknél se tettem meg. Tudatosan figyeltem rá, pont azért mert előtte túl sokszor elrontottam már azzal.
#3 az egyik volt a közül a három közül akihez tényleg viszonylag hamar keztem el kötődni, illetve közel engedni magamhoz, a másik kettővel inkább pár hónapos barátságból indult ezért gondoltam hogy ez nem számít olyan könnyen közel elengedéshez
Úgy, hogy belefáradtam a kudarcokba, és inkább már nem is nagyon nyitok senki felé sem.
2023. okt. 23. 20:19
Engem már valahogy nem hat meg, nem lep meg semmi😄. Így.
2023. okt. 23. 20:40
2023. okt. 23. 21:13
Páncél, pajzs, maszk, vegyvédelmi ruha, szkafander, izolációs tartály. És csakis azt engedni be, aki normális. Nagyon nagyon meg kell válogatni, főleg manapság.
Amúgy kérdező, én is hobbizást és önidőzést javasolnék neked, ahol van flow élmény, és idővel helyrerázódsz. Aztán a jövőben meg próbálj meg okosabban választani leendő partnert. Akár megéri kicsit művelődni és tanulni is ezekről a dolgokról.
2023. okt. 23. 21:19
Kapcsolódó kérdések: