Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden téren tök átlagos nőnek van normális, értékes férje 30 előtt, másoknak meg, akik lehet szebbek, jobbak, szívnak? Valamit rosszul csinálok, vagy ez szerencse kérdése?

Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Mindkettő lehetséges, mármint ügyesebbek, vagy kevésbé válogatósak-már amelyik megteheti, azt tegyük hozzá. Lehet a szebbek ügyetlenebbek, de az is, hogy beképzeltek is. Személy & helyzetfuggo.
2023. okt. 18. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Őszintén, tedd a kezed a szívedre: valószínűleg neked is lehetne már, csak az neked nem kellene. :)

Amit te kívülről értékesnek, meg szépnek látsz, az nem biztos, hogy belülről is olyan. Sok harmincas pár válik, lehet te majd akkor házasodsz, amikor ők már gyerekekkel meg hitelekkel a hátuk mögött járkálnak a bíróságra. Én inkább házasodom később, de biztosan, mint hogy harmincpár évesen már elvált legyek. Semmiről nem maradsz le!

2023. okt. 18. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miben tartod magad szebbnek, jobbnak? Mondj nehany peldat.
2023. okt. 18. 16:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem mindkettőtök állaspontját.

Valamennyire válogatós vagyok, de nem annyira, hogy szóba se álljak senkivel. Csak azokat utasítom el, aki iránt nem ébred bennem szerelem. Ez meg azért érthető.

Nem először vigasztalnak engem ezzel, hogy lehet belülről rohad a kapcsolat, vagy hogy lehet majd elválnak. Van benne valami, de túl sok a lehet. Mert az is lehet, hogy rohadt jó a házasságuk, és hogy nem lesz okuk elválni egy életen át. Az is lehet, hogy 30 felett rám talál a Nagy Ő, de az is lehet, hogy én leszek az, aki válik hitellel, gyerekkel. Szal ezek a lehet dolgok nem teljesen vigasztalnak meg, max arra jók, hogy kicsit perspektívába helyeztem a dolgokat.

Meg én úgy szerettem volna huszonévesen megtalálni a Nagy Ő-t, és házasodni is akár ezekben a húszas években. De főleg, hogy legyek vele együtt éveket. Mert nem akarok a 30 felett megismert Nagy Ő-mmel hipergyorsan gyereket.

Meg akkor az lesz, hogy nem ismertem a szerelmet huszonéves korában, kihagytuk egymásnak azt az életszakaszát. Pedig érdekes lett volna őt ismerni fiatalon.

Érdekes lett volna gyerek, házasság nélkül együtt lenni éveket, érdekes lett volna utazgatni. Nekem nem valószínű, hogy megadatik, hogy akár 5 évet is együtt legyek életem szerelmével gyerek előtt. De valakiknek megadatik. Fiatalok, X éve együtt vannak, utazgatnak, eljegyzés, esküvő, boldogok. Én meg szívok.

2023. okt. 18. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
A házasságok átlagosan 3 évig tartanak szóval nem tudom miről beszélsz.
2023. okt. 18. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a párkapcsolat nem úgy megy, hogy kipipálsz tulajdonságokat, és viszi a gls a párodat.
2023. okt. 18. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent számodra az "értékes"?
2023. okt. 18. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Nemrég beszélgettem egy hölgyeménnyel aki pontosan ezt az elméletet próbálta velem megosztani. A probléma az, hogy a pasi azért értékelődik fel számára, mert a saját szemével látja, hogy jól teljesít a házasságban és a másik nő hatására magabiztos lett és erre irigykedik. Simán lehet, hogy ugyanazt a férfit pár évvel korábban elutasította volna, mert nem vitte át a lécet. Minél idősebb egy nő annál tudatosabban válogat a férfiak között, de az idő nem feltétlen neki dolgozik. A férfi nem feltétlen a fiatalságával és a külsejével hódit, simán lehet potensebb 40 évesen mint 30 évesen. Nőknél viszont van egy kor ami felett drasztikusan csökkennek az esélyei, főleg ha családot is szeretne, 38-40 év felett a férfiak már túl öregnek tartják őket és nehéz őket meggyőzni az ellenkezőjéről.
2023. okt. 19. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!