Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire igazságtalan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire igazságtalan az élet? Egyeseknek miért van mindig szerencséjük, míg másoknak meg sosem?

Figyelt kérdés
Úgy látszik akármit tehetek én örök magányra vagyok ítélve. Unom már a társkeresőket is, unom már hogy én egész életemben a páromat keressem csak, míg mások meg évek óta boldogságban élnek, nekik nem kell tinderrel foglalkozniuk. Mivel nekem csak rövid kapcsolataim voltak, amikben nem becsültek, így nagyon tudom azokat a nőket irigyelni, akiknek a párjuk megkérte a kezüket, utána el is vették őket, és gyerekük is lett. Én meg csak egész életemben arról álmodozhatok, hogy egyszer hátha engem is fog valaki szeretni.
2020. febr. 21. 21:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Őszinte együttérzésem. Változtass magadon, mert oka van h miért nincs tartós kapcsolatod. Esetleg önismereti tréningeket tudok javasolni.
2020. febr. 21. 21:39
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

Ugyan így vagyok.

Nekem is rövidek voltak azért mert kitettem a szűrűket mivel rsjottem nem szerettek illetve nem törődtek velem ebből kifolyólag. Néha úgy érzem h velem van a baj. Aterzem mit érzel. Vhogy vkinek jobban osszejon vkinek nem. Reménykedek, te se add fel! 25N

2020. febr. 21. 21:40
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem mindig velem szakítottak, volt amikor én, de akkor is azért, mert a másik már nyilvánvalóan hazudott össze-vissza.
2020. febr. 21. 21:41
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
2# ne reménykedjetek, hanem cselekedjetek, nyilván együtt ...:D
2020. febr. 21. 21:42
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

Ugyanez van velem is. Rövidebb kapcsolatok, senki sem szeretett eléggé az első, 6 éves kapcsolatom óta. Már nem is keresek, feladtam, nem akarok idegileg belerokkanni ebbe.

29F

2020. febr. 21. 21:42
 6/19 anonim ***** válasza:
66%

Csak ma rengeteg ember halt éhen vagy szomjan. Ők nem mondják neked, hogy igazságtalan az élet, pedig nekik nincs mit enni, inni, neked pedig van.

Neked tehát nem az a bajod, hogy "igazságtalan az élet", ami amúgy nem igaz, hanem hogy elvárásokkal élsz, azt akarod, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy te azt elképzeled, és tévesen azt hiszed, hogy az elvárásaid be nem teljesülése okozza a szenvedésed, pedig pont az ellenkezője az igaz... Maga az elvárás megléte a szenvedésed forrása. Aki nem vár el, nem csalódik, nem szenved. Tehát az élet hibáztatása helyett építsd le az elvárásaidat. Ne akard megszabni a jelen pillanatnak, hogy milyen legyen. Élvezd a jelent.

2020. febr. 21. 21:46
 7/19 anonim ***** válasza:
37%
Mert egyesek észreveszik a nem teljesen tökéletes külsejű férfiakat is, míg mások nem.
2020. febr. 21. 21:46
 8/19 anonim ***** válasza:
70%

Amit kívülről tökéletesnek látsz

Az belülről soha nem az

Sok a kompromisszum, és az elfogadás

Örök igaz mondás, tapasztaltam én is mikor ilyen állapotban voltam.

Mindenkinek van keresztje, amit cipel

Körbeálnak mindenki lerakja a salyátját és lehet választani két-kinek az életét éled tovább, mindenki a salyátját fogja visszavenni, ha látja a másik...

2020. febr. 21. 22:00
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
#7 magyarra lefordítva, élj úgy mint egy növény.. akinek mindegy, hogy sötét van vagy süt a nap, fúj a szél vagy esik az eső. Az se érdekli ha holnap eltapossák.. mert nem érdekli semmi. Csak nő bele a vakvilágba, vagy elpusztul. Nem számít.
2020. febr. 21. 22:00
 10/19 anonim ***** válasza:
77%

Adom, én is csak egy normális kapcsolatra vagytam, amiből ugyan annyit kapok vissza mint amit én belefektettem. De hát a végére csak én adtam és adtam és nem kaptam semmi mást csak bantast és kint. És akkor látom a párokat az utcán online itt ott amott h milyen boldogok..... Mindenki házasodik gyereket szül vagy haza vesznek és élik együtt az életüket. Borzalmas ez így, sose kértem sokat sőt szinte semmit de úgy néz ki így is sok volt. Azért ne csüggedj kérdező te is talalsz majd valaki hamarosan akivel boldog lehetsz, remélem minél hamarabb. Sok sikert

f/26

2020. febr. 21. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!