Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak sincs szerencséje az ellenkező nemnél?
Figyelt kérdés
20 már elmúltam bőven és csak egy 2-3 hónapos valami volt egy lánnyal. Normális kapcsolat nem.
Nagyon sz@r érzés
más is van így?
vagy esetleg volt kapcsolta de egy nagy nulla volt az egész?
2021. jún. 13. 19:58
1/5 anonim válasza:
30-at töltöm hamarosan, több mint 7 éve totál üresjárat, előtte is csak említésre sem méltó, szar, szánalmas szerencsétlenkedések. Én nem is akarok semmit, csak sokat és jókat szexelni egy férfivel, akivel kölcsönös a vonzalom, "működik a kémia". Esélyem sincs. Másnak meg lazán összejön olyan, akit legalább kíván, még ha semmi más nem is stimmel.
3/5 anonim válasza:
3: 47. 170 cm-hez 🙁
Nem is kérdés számomra egy pillanatig sem, miért vagyok ennyire "kelendő"...
4/5 anonim válasza:
3 éve vagyok egyedül, azóta teljes az érdektelenség a nők részéről.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!