Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy nő, ha 30-hoz közel már családot szeretne, de nincs szerencséje a szerelemben?
El kezd érte tenni,fejleszti magát,megkérdezi a lehendő partnereit mi vele a gond?
Majd megpróbál ezen változtatni.
Nem bízza a sorsát a szerencsére, kezébe veszi azt.
Mit gondolsz, hol volt eddig a hiba, ami miatt nem sikerül egy tartós szeretetkapcsolatot fenntartani?
A társkeresés nem feltétlen szerencse. Menni kell és csinálni, keresni, nyitottnak lenni.
Más is van így ennyi idősen.
Volt tartósabb párkapcsolatom, de ismerem magam, nem voltam elég türelmes és nyugodt.
Ez annak az oka volt, hogy én álltam a pasi számára az utolsó helyen, pedig sokszor próbáltam vele megbeszélni.
A végén belefáradtam.
Évekről volt szó...
Így utólag visszagondolva, lehet ő volt az egyetlen esélyem arra, hogy valóra váltsam a vágyaimat. Szerettem őt, nagyon is, de nem akartam kitenni egy gyereket annak, hogy az apja ne törődjön vele.
Mint utólag megtudtam, a pasi retteg a felelősségtől a mai napig.
Én meg attól félek, hogy megint rossz ajtón fogok kopogtatni...
Ha megtanultad a leckét, hogy ne maradj olyan mellett, akit valójában nem érdekelsz, akkor nyertél egy olyan szemüveget, amin keresztül gyorsabban megláthatod melyik ajtón érdemes kopogtatni, tehát nem értem a problémádat.
Illetve azt is felismerheted, hogy te álltál magad számára az utolsó helyen...:)
Ezek mély átélések, és a kulcs, hogy a tapasztalat ne toljon el a másik végletbe, az egyensúlyi állapotot ismerd fel.
Nem őt sírom vissza, csak a lehetőséget, de egyedülálló szülő nem szeretnék lenni, ezért szakítottam vele.
Ha nem állna mellettem a párom terhesen, akkor inkább lemondok a gyerekvállalásról.
Igaz nőnek sem érzem magam így, de legalább nem szenved miattam senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!