Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EGY làny akivel megbeszéltük,hogy ma talàlkozunk eltűnt szónélkül,nem válaszol az üzeneteimre.Telefont sem veszi fel.Miért?
Én konkrétan felkötném az első szembejövő fára az összes ilyen fogyatékost, akinek ez a szórakozása. Mert én konkrétan azt látom, hogy mára ez már egyfajta szórakozás lett bizonyos nőknél.
Főleg amikor ő keres meg engem, és aztán heteket, hónapokat vesz el az életemből a semmiért.
Örülj neki, hogy még viszonylag az elején csinálta ezt meg. Igazából két dolgot tudsz tenni. Vagy benyeled ezeket a dolgokat, és mész tovább, közben pedig próbálsz egyben maradni lelkileg, vagy azt mondod, hogy befejezted, és inkább nem is próbálkozol társkereséssel.
Lehet sűrű a napja. En pentekre speciel ezert se egyeztetek senkivel semmit mert mert tudom elore hiába van péntek rengeteg a dolgom mikor meg szabad vagyok végre akkor meg kimerült is..
Lehet ő azt hitte pénteken toppon lesz randizni aztán megsem. Osszejott neki ezer más dolga
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!