Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » EGY làny akivel megbeszéltük,h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EGY làny akivel megbeszéltük,hogy ma talàlkozunk eltűnt szónélkül,nem válaszol az üzeneteimre.Telefont sem veszi fel.Miért?

Figyelt kérdés
1-2 hete beszélgetünk neten.Egész idàig arról áradozot,hogy mennyire várja a találkozást.Tegnap este is írta.Sokszor ő írt rám magától.most meg eltünt.

2023. okt. 13. 14:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

Én konkrétan felkötném az első szembejövő fára az összes ilyen fogyatékost, akinek ez a szórakozása. Mert én konkrétan azt látom, hogy mára ez már egyfajta szórakozás lett bizonyos nőknél.

Főleg amikor ő keres meg engem, és aztán heteket, hónapokat vesz el az életemből a semmiért.

Örülj neki, hogy még viszonylag az elején csinálta ezt meg. Igazából két dolgot tudsz tenni. Vagy benyeled ezeket a dolgokat, és mész tovább, közben pedig próbálsz egyben maradni lelkileg, vagy azt mondod, hogy befejezted, és inkább nem is próbálkozol társkereséssel.

2023. okt. 13. 15:59
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Lehet sűrű a napja. En pentekre speciel ezert se egyeztetek senkivel semmit mert mert tudom elore hiába van péntek rengeteg a dolgom mikor meg szabad vagyok végre akkor meg kimerült is..

Lehet ő azt hitte pénteken toppon lesz randizni aztán megsem. Osszejott neki ezer más dolga

2023. okt. 13. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
12# És akkor nem tud küldeni egy üzenetet ami kb két perc, hogy bocs de mégse tudunk ma találkozni?! Mekkora taplónak kell már lenni ehhez legyen az nő vagy épp férfi, mindegy. 😀
2023. okt. 13. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem mert mentálisan másban van benne
2023. okt. 13. 18:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!