Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hatással van rád ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hatással van rád ha észreveszed, hogy egy nő figyel rád?

Figyelt kérdés

Nem úgy figyel, mintha nyomozó lenne, hanem figyelemmel fordul feléd, ha épp szóba elegyedtek.

Nem mellesleg olyan nő, aki már előtte is tetszett neked.

2023. okt. 13. 06:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Feláll a pőcsikém
2023. okt. 13. 06:47
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Az egyes válaszon felröhögtem, de igaz és plusz jó értelemben vett "libabőrözés" megy.

Persze én ezt nőként látom azon a férfin, akiből ezt váltom ki.

2023. okt. 13. 07:22
 3/13 A kérdező kommentje:

😌

Olyan személyek közötti interakció ez amire gondolok, akik nem nagyon ismerik még egymást.

2023. okt. 13. 07:36
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Azt hiszem, hogy tetszem neki
2023. okt. 13. 08:08
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, soha nem volt ilyen, mert ahhoz nem nézek ki elég jól.
2023. okt. 13. 08:16
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem a kérdést.
2023. okt. 13. 08:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Előtte is tetszett?

ezt hogy érted? Elutasítottad, vagy nem lett belőle semmi és most újra próbálkozol?

Hát így nehéz megmondani, de idegesítene, ha már elutasított, és faxom se tudja, hogy miért viselkedik így velem.

2023. okt. 13. 09:44
 8/13 A kérdező kommentje:
7, előtte is tetszett: úgy értem mielőtt elkezdett volna figyelni.
2023. okt. 13. 14:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában "sikerül" elvenni a kedvét az egésztől, mert ilyenkor befékezek, és nem igazán engedem közelebb magamhoz, távolságtartó leszek vele.
2023. okt. 13. 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor 9-es, neked vmi kötődési zavarod van és ne nagyon csodálkozz rajta, ha az a nő, aki egyébként figyel rád, egy idő után le se fog sz.rni, mert azt fogja gondolni, hogy egy újabb roh.dék szórakozik vele... Tudod, milyen ritka és értékes az, ha valaki figyelni tud rád?? Nem csak néz téged, hanem lát is. Ezen el kellene gondolkodnod. Amúgy hány éves vagy? Remélem, hogy éretlen tini vagy 20x, mert 30-40 évesen ez tényleg nagyon gáz...
2023. okt. 15. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!