Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotokkal egy munkahelye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotokkal egy munkahelyen dolgoztok és észreveszed, hogy elkezd flörtölni egy nővel mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Attól függ konkrétan hogy teszi, és hogy reagál a nő?
2021. szept. 1. 23:55
 2/5 anonim válasza:
33%

Én és a barátnőm is biszexuálisok vagyunk. Ha flörtöl egy nővel én azon csak nevetek. De ha egy pasival teszi az nagyon mélyen bánt. Mindig elmondom neki, de ő erre csak annyit mond, hogy ilyen a természete, nem tud csak úgy megváltozni és egyébként csak engem akar és engem szeret.

Őt ismerve ha én flörtölnék egy nővel, akkor akárhányszor kérdőre vonom más férfival való flörtölés miatt mindig felhozná, hogy bezzeg... De én soha nem flörtöltem mással mióta együtt vagyunk és nem is akarok, mert ez egyszerűen nem elfogadható!

2021. szept. 2. 01:43
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Ha valaki biszexuálissal tart kapcsolatot, annak számolnia kell a “bi”-vel, kettősséggel. Eleve természetellenes, beteg dolog. A normalitást az abnormalitásban ne keress.
2021. szept. 2. 03:31
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Akárhol kezd el flörtölni akárkivel, csak egyszer szólok, másodszorra próbálhatja szingliként. Legalább olyan megalázó és gusztustalan viselkedés, mint megbámulni valakit az utcán.
2021. szept. 2. 04:12
 5/5 anonim ***** válasza:
33%
Férfiként ezért nem dolgoznék soha együtt a csajommal, és ezért nem ismerkedem a munkahelyen, kollégával soha.
2021. szept. 2. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!