Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudsz a munkatársaid párkapcsolatáról? Örömöt és bánatot is meg szokták osztani a munkahelyen a párkapcsolatukról? Titeket is kérdezgetnek?
Voltam pár munkahelyen már és jó pár olyan munkatársam volt,(leginkább nők) akik többször is beszéltek vagy a jelenlegi párkapcsolatukról,sokszor hogy milyen rossz és ők már ezt sokáig nem fogják folytatni,ha így marad (persze azóta is együtt vannak) illetve a szinglik,akik arról beszéltek hogy bezzeg másoknak már régóta boldog párkapcsolata van,ők pedig még mindig szinglik.
A te munkahelyeden mennyire gyakori hogy a párkapcsolatukról beszélnek a munkatársaid?
Leginkább a pozitív vagy a negatív tapasztalatot szokták ezzel kapcsolatban megosztani?
Előbb-utóbb minden munkatársat "kikérdezgetnek" a munkahelyén hogy van-e párkapcsolata és ha igen,hogyan működik?
Mindenki panaszkodik, főleg a nők. Olyan rossz sorsuk van, mindig elmondják hogy most lett elegük, vége... Majd pár nap múlva pedig posztolgatják a puszcsi szercsi láwcsi forewör képeket facebookon.
A pasik mindig válófélben vannak, és ismerkednének. Szegény igavonó szamarakat kihasználják otthon, boooldogtalanok. 🙄😒
Ha találkozok velük a lidlben, akkor köszönni se mernek 😂
Szánalmas emberek..
Engem is kérdezgetnek, de nem mondok semmit. Ha faggatnak, megmondom hogy nem szeretnék a magánéletemről beszélni. Ennyi.
Rólam ne pletykálgassanak. Nem vagyunk haverok se, hogy velük osstam meg a dolgaimat. A fizetés miatt játok be, nem a társaságért. Sz4rok a fejükre.
Vannak olyan hülyék, akik még a szabadnapjukon is bejönnek reggel 6kor kávézni a többiekhez... Szerintem az ilyeneknek nincs életük.
Én egy gyárban dolgoztam 3 évig.
Nagyon sok férfi és nő munkatarsam volt
Azt tapasztaltam hogy a nők elég szűkszavúan beszéltek másoknak a kapcsolatukról, akinek viszont már megbíztak ott megosztottak mindent.
A férfiak viszont szinte mindent kiteregettek
Legyen szó otthoni szokásokról, szexről, vitákról, az asszony hóbortjairól stb
Ők nyitottabbak voltak erre is
Voltak zárkózottabb emberek is az tény akik abszolút semmiről nem beszéltek, de ez ritka
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!