Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy helyzet: sétálasz az úton észreveszed hogy egy srác néz Téged" mit csinálsz?
Lányoknal szól természetesen. (Bocs fiuk:D)
Tehát csak észreveszed h ez a fiu "tetszrm neki" de nem mosolyog semmi hasonló, csak kisér a szemével még akkor is ha rá vetel egy pillantást.
Lányok, rámosolyogtok az illetőre vagy viszonozzátok valahogy a tekintetét? persze ha tegyük fel arcra szimpatikus)
Azt gondolom, hogy valami van rajtam... És keresek egy kirakatot, hogy csekkoljam magam..
Srácok! Nem értem.... miért nem léptek oda valami hülye szöveggel:
-bocs, meg tudnád mondani mennyi az idő?
-ne haragudj merre van az Xy utca?
-merre van az xy kávézó?
(mondjuk érdemes olyan helyet mondani, ami tudod, hogy ott van a környéken, mert ha benavigál, hogy merre menj, rákérdezhetsz, hogy nem lenne e kedve meginni egy kvt veled, ha már ilyen kedves volt, hogy segített.. cserébe az útbaigazításért..)
És ebből simán lehet beszélgetést kezdeményezni.
Az, hogy csak "nézed", abból max ennyi jön le:
-biztos valami van rajtam, hülyén áll a ruha, fordítva vettem fel a pólót. (az eszembe se jutna, hogy tetszem neki, mert akkor meg miért nem teszvalamit? Szóval biztos nem jövök be neki)...
-ismerős vagyok neki valahonnan
-igazából nem is engem néz csak bambul kifele a fejéből
-néz, ahogy mást is megnéz az utcán.
Visszanézem. :D
Amúgy viszonozom minden bizonnyal a tekintetét, vagy azért mert jól esik és szimpi, vagy azért, hogy hagyja abba.
Semmit, továbbmegyek.
És nem "vetel", hanem vetsz.
Ez szokott eszembe jutni például:
- ez a nadrág tényleg jól áll rajtam/ érdemes volt megvenni ezt a felsőt
- nem akarom tudni mire gondol :D
- valószínűleg van barátnője
- van barátom
Kb ezek jutnak eszembe, sokkal több dolog nem, és igazából a szemkontaktust is kerülöm ilyen esetekben. Én is van, hogy "megnézek" egy pasit mert arcra helyes, stb, de ettől még nem feltétlenül az a célom, hogy randizni hívjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!