Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a helyzet?
Figyelt kérdés
2011-ben lefeküdtem egy 12 évvel idősebb férfival. Előtte ismertük egymást. Nem mondom, hogy rosszban voltunk, de 'puszipajtások' sem voltunk, szóval átlagos 'viszonyunk' volt. Lefeküdtem vele. Megtörtént a dolog, és azt követően egyre többet gondoltam rá. Sajnos (vagy nem) a munkája miatt gyakran láttuk egymást, de ugyan olyan volt a kapcsolatunk, mint előtte. Megesett, hogy hazahozott, stb.
Akkor hallgatott dalokról, helyekről, illatokról még mindig eszembe jut 'minden', amit akkor éreztem vele kapcsolatban. Olykor a sírás kerülget, ha eszembe jutnak az 'emlékek'.
Azóta eltelt két év, és eljegyezte a barátnőjét.
Normális, ha így érzek? Mi ez?
19l
2013. ápr. 30. 21:43
1/2 anonim válasza:
ez a kötődés, vonzódás, stb.. :9 igazából szerelemre utló jelek vannak.. de ez oly' kevés ahhoz :) talán féltékeny lehetsz a másik lányra, mivel őt választotta. De megnyugtatlak, te semmivel nem tudsz kevesebbet, és a másik lány semmivel nem több :))
2/2 anonim válasza:
Fel a fejjel! Probalj ne ra gondolni, meg ha ez nem is konnyu. Ismerkedj batran masokkal is. O mar ezekszerint tovabblepett es boldog ( bar kitudja hogy fog alakulni a kapcsolata). Na de probald meg lezarni! Soksikert, hogy te is talalj valakit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!