Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, veletek szokott olyan lenni, hogy valaki nem tetszik, de aztán észreveszed, hogy valami mégis van?
Velem már többször fordult elő, hogy egy férfit ha látok elsőre hidegen hagy.
Aztán az illető elkezd bizonyos szemekkel nézni vagy valahogy jelzi, hogy neki én tetszek.
Ez nálam be szokott indítani valamit. Nem tudom mi ez, mert ilyenkor sem mondanám, hogy tetszik nekem vagy bármit akarok tőle. Valahogy kíváncsivá tesz, elkezd érdekelni ki lehet ő, és volt már rá példa, hogy állandóan az eszemben jár.
Ez fura, de olyan, mintha nem ő tetszene, hanem az, hogy én neki megtetszettem.
Ezt minek nevezik? Mennyire normális jelenség?
Nem tudom, beképzeltség? Kicsit furán hangzik, hogy "a kedvenc dolgom veled kapcsolatban ÉN vagyok".
Velem nem szokott ilyen lenni.
Ez tök természetes. Egyik felkelti a másik érdeklődését, így lehetőség adódik a kölcsönösségre. Pasik, nők, ugyanígy vannak ezzel.
És nem értek egyet azzal aki azt írja hogy az van rendben, ha első pillanattól kezdve kell érezni azt, amit.
Hányszor de hányszor éreztem már ezt kezdetekkor, aztán kiderült hogy undorodom a szagától, kiderült hogy egy barom, egyből nem kellett a srác akivel annnyira keeeezdeeetektőőől...jah szóval ilyen nincs.
Semmi, csak orulsz hogy megtetszettel valakinek.
Viszont, kerlek ne jatszadozz erzeseivel.
Ha neked is tetszik, akkor adj neki eselyt, hogy megismerd.
Nekem az jött le, hogy nem sok férfinak tetszettél vagy eddig nem nagyon vetted észre. Most viszont van valaki, akinek tetszel és nem vagy közömbös iránta. örülsz hogy van akinek bejössz. Biztos, hogy nem akarod megismerni őt? Mégis gondolsz rá néha…
Ha szingli vagy, akkor szerintem egy próbát megér, nem kötelező azonnal összejönni, hanem azt hogy megismerd a személyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!