Mit tegyek ha folyton észreveszem a főnöknő hibáit és úgy látom nem tetszik neki?
Az övé az egész igaz egyenlőre más neve alatt csinálja,tehát kitúrni a pozícióból nem tudom nem ez a háttér.A hibák amik vétve vannak súlyosak tudnak lenni és komolyan árthatunk másoknak.Az a gond jobban meglátom mint ő mert nagyon felszínes délszláv nő átsiklik a dolgok felett és ha kiadjuk a rosszat abból nagyon de nagyon komoly gondok lehetnek.Voltak már reklamációk.És most az van hogy mások jelenlétében engem próbál ignorálni,nem nagyon fordul hozzám,bizonyos dolgokban másoknak kedvez akik épp a cég legrosszabb munkásai nem pénzzel de pl.kajával.
Mit lehet tenni a megoldás érdekében mindent hallgassak el vagy lépjek innen? A munkát szeretem,de ez a közeg nem igazán megfelelő számomra.A munkahely tisztaságáról egyes munkások higiéniájáról már ne is beszéljünk.
1. szabály: A főnöknek mindig igaza van.
2. szabály: Ha a főnöknek esetleg mégsincs igaza, akkor az 1. szabály az irányadó.
Szóval befogod a szád, és mosolyogsz egészen addig, míg téged nem kényszerítenek szabálytalanságra. Mert az már a te felelősséged. Fél szemmel pedig nézegeted az álláshirdetéseket.
Én is zöldet adok az elsőnek, 50%+ leszel ezzel. Nem tudom melyik agyhalott szórakozik ilyennel.
A kérdésre a válasz: alulfoglalkoztatott vagy, többre vagy képes, a főnök meg sajnos nem szereti ha a beosztottnak igaza van, ez meg magyar mentalitás.... jobb országokban az ilyenért kézfogás jár és munka utáni sörözés.
30 év munkaviszony után én már úgy gondolom, hogy felőlem minden főnök és minden beosztott úgy lehet hülye, ahogy akar, ameddig a tevékenységük nem az én felelősségem.
Ha a munka nem agysorvasztó, a világmegváltásra nincs kapacitásom.
7-es vagyok
Nyilván, ha emberéletek függnek valamitől, az nem tréfarépa!
Én a magam részéről csak egy jellegtelen, irodai munkás vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!