Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha folyton észreves...

Mit tegyek ha folyton észreveszem a főnöknő hibáit és úgy látom nem tetszik neki?

Figyelt kérdés

Az övé az egész igaz egyenlőre más neve alatt csinálja,tehát kitúrni a pozícióból nem tudom nem ez a háttér.A hibák amik vétve vannak súlyosak tudnak lenni és komolyan árthatunk másoknak.Az a gond jobban meglátom mint ő mert nagyon felszínes délszláv nő átsiklik a dolgok felett és ha kiadjuk a rosszat abból nagyon de nagyon komoly gondok lehetnek.Voltak már reklamációk.És most az van hogy mások jelenlétében engem próbál ignorálni,nem nagyon fordul hozzám,bizonyos dolgokban másoknak kedvez akik épp a cég legrosszabb munkásai nem pénzzel de pl.kajával.

Mit lehet tenni a megoldás érdekében mindent hallgassak el vagy lépjek innen? A munkát szeretem,de ez a közeg nem igazán megfelelő számomra.A munkahely tisztaságáról egyes munkások higiéniájáról már ne is beszéljünk.

2021. ápr. 1. 10:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nézd, ha annak a nőnek van egy értelmes felettese, érdekelni fogja, hogyha hibásan vagy nem elég hatékonyan folyik a munka. Attól függően, hogyan prezentálod, kissé rizikós lépes is lehet, de kidolgozhataz javaslatokat a hibák kiküszöbölése végett. Cinkes, mert a nőnek nem mondanám, ő vagy elengedi a füle mellett és csak jobban magadra haragítod, vagy elfogadja őket, de a te közreműködésedről említést sem tesz. Én megkerülném őt, és nem az ő alkalmatlanságára hegyezném ki a dolgot, hanem arra, hogy miben lehet fejlődnie a cégnek (ennek tükrében úgy is feltűnik majd az ő alkalmatlansága...). Ebből - egy normális gondolkodású cégnél - nem lehet probléma. Ha mégis, talán érdemes lenne elgondolkodnod azon, hohy keress egy olyan helyet, ahol a képességeidet a helyén értékelik. Mindenesetre azt is kezeld fenntartással amit én mondok... Nézd, a ruháját egyébként bármikor megdícsérheted... :D
2021. ápr. 1. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!