Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, gyakran tapasztaltáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, gyakran tapasztaltátok-e az alábbiakat?

Figyelt kérdés

-A nő anyagias

-A nő irányításmániás

-A nő könnyűvérű, laza erkölcsű

-Csak a saját családját tartja jónak, a férfi családját kezdetektől fogva nem tudja elfogadni, ki nem állhatja

A napokban az utcán két férfi beszélgetését hallottam, és ezekről esett szó. Mindketten a nőkre panaszkodtak.

2023. okt. 10. 07:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
80%

-A nő anyagias: Ez el van túlozva, mert már azt is anyagiasnak nézik, aki szívesen menne étterembe első randin, ahol kb 4-5 ezer per fő a kaja. Én társkeresőn beszélgettem egy sráccal, épp nem voltam netközelben, amikor írta, hogy ő nem egy gazdag gyerek nincs lakása kocsija, és hát nem kapott választ egyből, és írta, hogy gondolja azért offoltam amit most írt. Itt meg gyakran olvasom, hogy már az is baj, ha egy nő megkérdezi, hogy mivel foglalkozol.

-A nő irányításmániás: Hát ezt szeretik. De tényleg. Nem mindenki, de sokan. Én ilyen voltam az első két kapcsolatomban. Az elsőben napi szinten 13x mondta el az exem, hogy hisztis vagyok. A másodikban nem nagyon mondott ilyet, de kidobott. Akkor megfogadtam, hogy nem leszk többet ilyen és tényleg változtam is ebben. Aztán mindenki elhagyott. Gyakorin olvastam több kommentet is, hogyha hisztis vagy és mindent kontrollálni akarsz, az nem baj, mert az csajos, normális. De ha értelmes felnőtt ember módjára mg akarod beszélni a problémát, illetve nem akadsz ki minden apróságon, az férfias, fúj, attól menekülnek. A mindenen megsértődő barátnőimet tényleg nem dobják ki, inkább a férfi az, aki meg akar felelni nekik.

-A nő könnyűvérű, laza erkölcsű: Én is az vagyok sokak szerint, mert volt már nő létemre egyéjszakás kalandom. Amúgy vannak lányok, akik szimplán csak mindenkinek kellenek, így ők könnyen liánoznak. Exem is szerelmes volt egy lányba, aki hozzá liánozott át, majd a lány csalta, ez kiderült, átliánozott a szeretőhöz, de exem továbbra is szerette és kefélt is vele, akkor is, amikor már én is voltam neki. És amikor ez a megcsalás kiderült, a lányt a szerető, aki az új pasija volt elvette feleségül. Illetve volt egy hírhedt ribi is a környéken, aki minden buliban kavart valakivel, akkor is, ha volt pasija, mindenkit megcsalt, de még így is sokan akarták őt, pedig nem volt szép, dagadt is volt. Egyik fiú haveromat én figyelmeztettem, hogy ne kezdjen vele, mert rossz vége lesz. Kezdett vele, meg is csalták, meg is lepődött. A lényeg, hogy vannak nők, akiknek mindent elnéznek.

-Csak a saját családját tartja jónak, a férfi családját kezdetektől fogva nem tudja elfogadni, ki nem állhatja: Ha tudnád hány rosszindulatú ember van, aki direkt fúrja a gyereke/testvére kapcsolatát... Persze, hogy nem szeretjük az adott embert. Plusz ott van az az anyós típus, aki szerelmes a kisfiába és sosem lesz jó neki egy nő sem.

+ a nő gyerekvállalást követően elhidegül, eltávolodik a párjától, sőt, már szexre sem vágyik: Hát még jó, hiszen megviseli a nőket a terhesség, a szülés, aztán az, hogy egész napra egyedül maradnak a gyerekkel, apuka csak este jön haza, akkor kicsit játszik vele, majd pihen. A nő meg soha nem pihenhet. Ilyenkor valahogy nem szexelni akarnak... Főleg, hogy csúnyának is érzik magukat, mert nincs idejük hajatmosni sem, vagy szőrteleníteni, meg nem jönnek rájuk a régi ruháik. Apukának többet kéne segíteni és akkor jó lenne. De amúgy ez se teljesen igaz, hiszen szinte az összes gyerek 1-2 év korkülönbséggel születik, tehát olyan fél évvel szülés után újra van szex.

2023. okt. 10. 09:13
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ, ment a zöld kéz.
2023. okt. 10. 09:26
 23/30 anonim ***** válasza:
82%

Fú, válaszolók, mindent megtesztek, csak hogy ne kelljen válaszolni, mi?:D Mennyivel jobb hely lenne ez az oldal, ha az emberek képesek lennének egy eldöntendő kérdésre válaszolni ahelyett, hogy a saját vagy a másik vélt frusztrációját feszegetik, tüzelik...

Kérdező,

30 éves férfi vagyok.

Anyagias nővel 15-6 évesen találkoztam egyszer, egy exbarátnőm fejtegette, hogy addig van az aktuális pasijával amíg meg nem kapja az áhított ruhadarabot, másnap kidobja. Há jóvan mondom, még jó, hogy én kivágtam őt pár hét után:D

Ezt leszámítva nem volt dolgom anyagias nővel.

Kontrollmánia:

Olyat nem tapasztaltam, hogy mindent is irányítani akart volna eg ynő - oké, anyám igen, de ő nyugdíjas, házsártos és nincs jobb dolga, mint beledumálni a fiatalok életébe:D.

Ebben a tekintetben azt látom, hgoy sok nő küzd szorongásokkal és erre jó megoldás az, ha a saját életüket kontroll alatt tartják. Ami kiszámítható az nem ijesztő, nem okoz szorongást. De ez nem azt jelenti, hogy megmondják a pasinak, hogy mi legyen, csak azt, hogy megmondják, hogy ők mihez tartják magukat, ők mit akarnak magukban. Semmi nem kötelezi a férfit, hogy alávesse magát ennek.

Könnyűvérű, laza erkölcsű:

Találkoztam olyna nővel, aki szeret szexelni, ha ez a kérdés. De ki nem?:D

Laza erkölcsűnek én is a csalfát mondanám, elvégre a hűség a párkapcoslatban lévő feladata, nem a harmadik személyé.

Találkoztam ilyenekkel, de jellemzően csak 20 alatt. Ugyanezen nők mire felnőttek megkomolodtak, házasságban élnek és komolyan is veszik.

Csak a családját tartja jónak:

Pff, nem, ilyet nem is hallottam még.

2023. okt. 10. 09:28
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy leírtad a véleményed!
2023. okt. 10. 10:45
 25/30 anonim ***** válasza:
48%

"már azt is anyagiasnak nézik, aki szívesen menne étterembe első randin"

Mert az az is. Meg hülyeség. Első randin étterem, minek? Első randin beszélgetni kell elsősorban. Nem fogok neked ismeretlennek csak úgy ingyen vacsorát fizetni, normális vagy? Mire fel? Pff... Hülyének nézel? Vagy SIMP-nek?

Kérdésre:

Igen, tapasztaltam mind a hármat exemnél...

2023. okt. 10. 15:48
 26/30 anonim ***** válasza:
90%
Az oldalon már az is anyagiasnak számít, aki rá mer kérdezni a pasi foglalkozására. Ja és az is, aki nem akar a semmire szülni, mert az a nő dolga, hogy gondoskodjon a pasi gyerekéről és magáról is, amikor a gyerekkel otthon van (ergo nem fogja segíteni anyagilag, amég a kölykét neveli).
2023. okt. 10. 16:04
 27/30 anonim ***** válasza:
43%

Kérdezheti a foglalkozásom, csak ne kihallgatás legyen, meg ne materialista módon, hanem elsősorban engem akarjon megismerni mint személyt.

Normális pár nem csinál gyereket csak úgy felelőtlenül hanem csak megfelelő anyagi háttérrel. Ez legfeljebb csak alacsony IQ-nál...

2023. okt. 10. 16:10
 28/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

27-es, osztom a véleményed.

2023. okt. 10. 18:31
 29/30 anonim ***** válasza:
20%
Igaz minden szó. Sok nő ilyen, akinek nem inge az ne vegye magára!
2023. okt. 18. 23:44
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
2023. okt. 19. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!