Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, gyakran tapasztaltáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, gyakran tapasztaltátok-e az alábbiakat?

Figyelt kérdés

-A nő anyagias

-A nő irányításmániás

-A nő könnyűvérű, laza erkölcsű

-Csak a saját családját tartja jónak, a férfi családját kezdetektől fogva nem tudja elfogadni, ki nem állhatja

A napokban az utcán két férfi beszélgetését hallottam, és ezekről esett szó. Mindketten a nőkre panaszkodtak.

2023. okt. 10. 07:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Általánosítani nyilván nem lehet, de ezekből volt tapasztalatom, igaz nem egy nőnél.

"A nő irányításmániás"

Volt olyan barátnőm, aki behisztizett azon is, hogy nem tetszett, hogy milyen színűek a falak nálam, és át kéne festeni, meg hasonlók. Viszont minden másban szuper volt, gyerekeimet is elfogadta, mert neki is volt egy hasonló koru lánya, és ha mentünk valahova, akkor megosztottuk a költségeket.

"A nő könnyűvérű, laza erkölcsű"

Volt ilyen is. Munkahelyi ismeretség, de mivel nem tudtam megbízni benne, ezért szexen kívül nem lett több. Na ő le se zárt egy kapcsolatot ha nem működött, csak ha már megvolt az új pasi, és persze le is feküdt vele. Míg ismertem addig vagy 5-6 pasival eljátszotta ezt. Ez mellett önfejű volt, és tett arra mit beszéltünk meg, de persze ha szóvá lett téve, akkor én voltam a hisztis.

"+ a nő gyerekvállalást követően elhidegül"

Gyerekeim anyja volt ilyen, de ő megfejelte azzal is, hogy a fogamzásgátlót a tudtom nélkül hagyta abba.

2023. okt. 10. 08:11
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez úgy történik, hogy vannak a könnyűvérűek, akik foglaltakkal vannak/voltak viszonyban talán jobbá válnak. Mármint nálam a laza nők kifejezés ezt jelenti, szingliként egyedülálló férfiakkal azt csinál amit akar, attól még nem lesz r!banc! A kontrollmániás nők pedig a saját önbizalomhiányuk miatt parancsolgatnak, korlátozzák/beszabályoznák a partnereiket. Erre a jelenségre mondják azt sokan, hogy "hisztis/házisárkány" szerintem. Legutolsó sorban jelen vannak a beképzelt nők, akik maguktól jobbat/szebbet nem ismernek, valahol végtelenül buták is. Viszont ez férfiaknál is előfordul. Úgyhogy a két férfi hiába beszélt a nőkről, férfitársaik között is akad jócskán.
2023. okt. 10. 08:15
 13/30 A kérdező kommentje:

11-es, 12-es, köszönöm szépen, hogy írtatok!

A laza erkölcsű alatt én olyan nőt értettem, aki sok férfival lefekszik, függetlenül attól, hogy a férfi szingli, párkapcsolatban élő vagy házas..

2023. okt. 10. 08:17
 14/30 anonim ***** válasza:
64%

13

Attol nem én leszek erkolcsu te f*sz hanem a pasi!

2023. okt. 10. 08:22
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

#13 Akit én ismertem, annál a laza erkölcs azt jelentette, hogy semmit nem jelentett neki, hogy volt pasija. Amikor én kavartam vele, és kezdett gyanús lenni, akkor már kérdezgettem, hogy van valakije. Persze tagadta, aztán összefutottam vele a Tescoban, csak nem volt egyedül. Akkor is mondtam, hogy miért nem volt őszinte, erre azzal védekezett, hogy még nem biztos, hogy együtt vannak. Ebből is látszik, hogy valami nem 100-as nála.

Üdv:11

2023. okt. 10. 08:22
 16/30 A kérdező kommentje:

15-ös, köszönöm, hogy megosztottad velem! Sajnálom, hogy így jártál..

14-es, laza erkölcsű ember mindkét nemben akad, nem akartam félreérthető lenni.

2023. okt. 10. 08:32
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

#13:

És a férfiak nem hímringyók, hogy sok nőt forgatnak?

2023. okt. 10. 08:33
 18/30 anonim ***** válasza:
6%
Szokasos hallottam valami kretenseget es megkerdezem, had ekezzek a noket. A kerdezo sem no, az tuti.
2023. okt. 10. 08:34
 19/30 A kérdező kommentje:
17-es, dehogynem, mindkét nemben vannak ilyenek..
2023. okt. 10. 08:51
 20/30 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, csak sokszor szembesültem már azzal, hogy egyesek a nőket szapulják, ezért is érdekelt, mások hogyan vélekednek.
2023. okt. 10. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!