Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik anyukaként ismerkedtek mit tapasztaltak? Mennyire zavarja a férfiakat a gyerek? Illetve aki elfogadja az tényleg őszintén tudja szeretni?
1-es, legtöbbször a nőnél marad a gyerek.
Vagyis elvált, gyerekes férfi esetén párkapcsolatban a nő csak heti egy napot (vagy kéthetente egy hétvégét) van együtt a párja gyerekével, de alapesetben akkor is ők ketten akarnak együtt lenni, hisz egész héten nem találkoztak.
Viszont fordított esetben a férfi együtt fog lakni a párja gyerekével.
Kérdező, ez teljesen emberfüggő. Nekem a rokonságban van arra példa, hogy a férfi teljesen elfogadta, sőt feleségénél türelmesebben viselkedett annak előző kapcsolatából született lányával. Született közös gyerekük is, és teljesen testvéries viszonyban nőttek fel. De itt a gyakorin számos rossz példát is olvasni.
A többséget nem zavarta, és nem is akartak semmi kapcsolatot a gyerekkel, és én se akartam hogy legyen velük.
Akit zavart inkább a szabadidő hiánya és az zavarta hogy alkalmazkodni kellett hozzám, illetve a szabadidőmhöz.
Többnyire a szintén elvált, gyerekes apukák az elfogadóbban ez ügyben.
És volt aki elfogadta, érdekelte, ő az egyetlen akit a gyereknek is bemutattam, fél él után. Kedvelik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!