Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik anyukaként ismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik anyukaként ismerkedtek mit tapasztaltak? Mennyire zavarja a férfiakat a gyerek? Illetve aki elfogadja az tényleg őszintén tudja szeretni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Egyedülálló férfi vagyok, gyereket nevelnek, dolgozók, tanulók a gyerekkel, 8. Osztályos és továbbtanulás kell. Lecsúszott, múltban vájkáló, ecet nem tudja elfelejteni,depressziós stb stb sorolhatnám még. Ilyen a felhozatal a mai elvált nők körében. Őszintén szólva kinek kell egy gond az életébe? Nekem nem. Normális nőt nem igazán találok így 42 évesen, ezért inkább ketten a gyerekkel ameddig velem marad. Nem tudom milyen a felhozatal a pasiknál de a nőknél ez és még rosszabb.
2023. márc. 29. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokan fogadták el a gyerekemet 8 èv alatt. Olyan lett volna aki elviseli, megtűri. Nekem ez nem kellett, mert vagy kettőnket vagy egyikünket se.

Társkeresőre regeltem utána, ott is fel volt tüntetve, hogy gyerekem van. 98% max szex.

De jött az, akinek nem volt gond. Ő nem eltűri a gyereket, hanem szereti. Már sajátjakènt. Nálunk az igazi apa nincs a kèpbe, nem foglalkozik a gyerekkel. Így a kislányom már a páromat tekinti az apjának, így is hívja. Nagyon jó a kapcsolatuk.

Amikor összejöttünk, a párom szorgalmazta egy hónap után hogy szeretne találkozni a gyerekkel is, megismerni őt, így olyan randit szervezett hogy ő is jól èrezze magát.

Nehèz ilyen fèrfit találni, de nem lehetetlen. Ehhez nekem is kellett jópár egyedül töltött èv.

2023. márc. 29. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:
97%
Hát le a kalappal a gyermeküket egyedül nevelő, mindkét nemű szülők előtt!
2023. márc. 29. 15:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Akit zavar az ne ismerkedjen gyerekessel, ilyen egyszerű.

Én megértem, hogy nem tudja elfogadni a gyereket.

Nekem 8 éves a lányom. Igazából mindig valahogy véletlenszerűen alakultak a kapcsolataim. Így nem is nagyon éreztem hátrányát, hogy gyerekem van.

Sztm az se mindegy hogy néz mi a nő, milyen helyzetbe van, van e segítsége, milyen a felfogása és az sem utolsó szempont, hogy milyen a gyerek...volt olyan akinek a lánya valahogy taszított.

Az ex mennyire van képbe az is számít.

Nekem volt egy 3 éves kapcsolatom, együtt is éltünk és teljesen jól működött, szerették egymást lányommal. Neki nem volt gyereke és nem is ragaszkodott saját gyerekhez. Házas volt 8 évig és a nőnek nem lehetett gyereke. Aztán 36 évesen már nem akart sajátot. Ő meghallt sajnos 🕊.

Jelenlegi páromnak a lánya 17 éves, teljesen jó a kapcsolatom vele és az én lányommal is az Ővék. Sokszor jön velünk a lánya is ide oda.

Én inkább azért éreztem hátrányt, mert olyanok közeledtek akiknek nincs gyereke, de még szeretne. Én meg tuti nem vállalok többet.

Lányomnak megtudok adni mindent, van hozzá türelmem...töbhöz nem lenne és sokat tettem azért, hogy eljussak oda ahol tartok. Nem kezdeném újra, pláne hogy egyszer már egyedül maradtam.

N 31

2023. márc. 29. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!