Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Németországban élő nők! Német férfiakkal mit tapasztaltatok?
Volt német barátom. Másfél évig voltunk együtt. Tőle fügetlen okok miatt lett vége. (Nem akartam 21-22 évesen házasodni).
Nyilván a német férfiak között is mindenféle megtalálható, de úgy általában udvariasabbak, nem szolgáltatják ki magukat és nem fillér b.szók. És tudnak viselkedni.
Pár hónapja vagyok Németországban, ezalatt három német férfival voltam randin (mindegyikkel 2-3 randiig jutottam, szex egyikkel sem volt).
Tapasztalatok: udvariasak és fizetik a randit, mondjuk a 30 milliós kocsiból kiszállva ne is legyen nehéz kifizetni a kávémat vagy a pizzát, viszont flörtölési képesség/szenvedélyesség nulla és állásinterjú íze van a randiknak. Mintha egy 30 kérdésből álló pipálgatós kérdezz felelek lenne. Aztán nem értik, miért nincs párjuk évek óta. Őszintén bennem annyira nem mozgattak meg semmit, hogy még a 3. randin sem volt kedvem csókhoz, mintha csak haveri beszélgetések lettek volna. Szóval én egyelőre nagyon nem vagyok elájulva tőlük. Egyszerűen full unalmasok nekem párkapcsolathoz. Mondjuk a brazil exemet nehéz is űberelni, ő aztán tudott bókolni, humorizálni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!